Мото ГП - Проблеми: Росију смета и Вињалес!

Доктор прогнозира да би његов однос са Мевериком Вињалесом могао да постане проблематичан као и са Лоренцом.

Остали спортови 07.12.2016 | 15:45
Мото ГП - Проблеми: Росију смета и Вињалес!
Валентино Роси није задовољан ни Мевериком Вињалесом! Италијан се наиме првобитно загрејао за новог колегу, али се сада на брзину предомислио јер сматра да ће му нови колега задати једнаке проблеме као и Хорхе Лоренцо.

„Радије бих за тимског колегу пожелео неког као што је Дани Педроса. Надао сам се да ћу са Виналесом имати мање проблема, али сам неке ствари схватио након првог теста. У најбољем случају, он ће ми задати проблеме као Лоренцо.” рекао је Валентино Роси, а сматра се је овакво размишљање Италијан формирао након за јавност затворених тестова Мовистар Јамахе на Сепангу. Да ли је то и на другом тесту Меверик Вињалес био бржи од Доктора? То се не зна, јер екипа строго чува податке са другог тест окупљања. Јасно је само да Роси не трпи бржег од себе у свом тиму. Новинари су због тога повукли аналогију између Виналеса и Лоренца у комбинацији са Доктором...

„Са Хорхеом су моји одноди захладили 2015., и то је уништило наш однос. Од тада више ништа није било исто. Са Виналесом ће однос вероватно бити бољи“, закључио је Роси и осврнуо се на Маркеза коме и даље пребацује за „грехе“ из прошлости.

„Срећом Маркез није мој тимски колега! Прошле године је показао пуно добрих ствари, али између нас неће бити ништа друго осим поштовања. Он је веома брз као возач и никада не одустаје. Рекао бих да је Марк превише брз“, заклучак је приче са три тачке, и безброј могућих заплета од стране Валентина Росија.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар