Moto GP - Problemi: Rosiju smeta i Vinjales!

Doktor prognozira da bi njegov odnos sa Meverikom Vinjalesom mogao da postane problematičan kao i sa Lorencom.

Ostali sportovi 07.12.2016 | 15:45
Moto GP - Problemi: Rosiju smeta i Vinjales!
Valentino Rosi nije zadovoljan ni Meverikom Vinjalesom! Italijan se naime prvobitno zagrejao za novog kolegu, ali se sada na brzinu predomislio jer smatra da će mu novi kolega zadati jednake probleme kao i Horhe Lorenco.

„Radije bih za timskog kolegu poželeo nekog kao što je Dani Pedrosa. Nadao sam se da ću sa Vinalesom imati manje problema, ali sam neke stvari shvatio nakon prvog testa. U najboljem slučaju, on će mi zadati probleme kao Lorenco.” rekao je Valentino Rosi, a smatra se je ovakvo razmišljanje Italijan formirao nakon za javnost zatvorenih testova Movistar Jamahe na Sepangu. Da li je to i na drugom testu Meverik Vinjales bio brži od Doktora? To se ne zna, jer ekipa strogo čuva podatke sa drugog test okupljanja. Jasno je samo da Rosi ne trpi bržeg od sebe u svom timu. Novinari su zbog toga povukli analogiju između Vinalesa i Lorenca u kombinaciji sa Doktorom...

„Sa Horheom su moji odnodi zahladili 2015., i to je uništilo naš odnos. Od tada više ništa nije bilo isto. Sa Vinalesom će odnos verovatno biti bolji“, zaključio je Rosi i osvrnuo se na Markeza kome i dalje prebacuje za „grehe“ iz prošlosti.

„Srećom Markez nije moj timski kolega! Prošle godine je pokazao puno dobrih stvari, ali između nas neće biti ništa drugo osim poštovanja. On je veoma brz kao vozač i nikada ne odustaje. Rekao bih da je Mark previše brz“, zaklučak je priče sa tri tačke, i bezbroj mogućih zapleta od strane Valentina Rosija.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar