Волтерс: Има једно српско јело које волим… Али не знам да га изговорим!

“Ово је велико искуство за мене и биће наредних месеци. Дошао сам из Сједињених Америчких Држава, учим нову културу. Уживам у времену које проводим овде и надам се да ћу направити успех са екипом“, каже Звездин плејмејкер.

Кошарка 07.12.2016 | 14:15
Волтерс: Има једно српско јело које волим… Али не знам да га изговорим!
С обзиром да Стефан Јовић није играо против ФМП-а због мање повреде, његову минутажу преузели су Чарлс Џенкинс и Нејт Волтерс. Плавокоси организатор игре уписао је 10 поена и шест асистенција и на тај начин најавио да је његова форма све константнија како време пролази.

Ипак, и сам је у разговору за МОЗЗАРТ Спорт после утакмице истакао да има доста простора да напредује, али да му је све лакше како који дан пролази.

“Добра победа. После тешког пораза од Жалгириса требало је да се вратимо и то смо и учинили. Одиграли смо добро и направили тријумф са великом разликом“, први су били утисци Нејта Волтерса.

Много му помажу саиграчи и стручни штаб...

„Осећам се много комфорније. Тренер, саиграчи и сви у клубу ми помажу да се уходам. Дефинитвно се осећам боље него на почетку. Трудим се да напредујем кроз утакмице. И све што више времена будем проводио са екипом биће ми удобније, знате већ како то иде. Срећан сам што сам овде, добра је ситуација. Надам се да ћемо имати много добрих утакмица у наредном периоду“.

Да ли је задовољан својим партијама?

„Задовољан сам. Увек има простора за напредак, трудим се да играм што бољу одбрану, да помогнем тиму. Имам висока очекивања од себе. Могу да играм много боље. Као и цео тим. Тежак месец је пред нама“.

Следећи противник у Евролиги је Фенербахче (четвртак, 18.45). Волтерс је играо за Бешикташ прошле сезоне, тако да му турска кошарка није страна.

„Да, играо сам за Бешикташ. Сада ћемо се суочити са једним од најбољих европских тимова, биће нам много тешко. Мораћемо да играмо снажно и урадимо све што је у нашој моћи. Видећемо шта ће се десити. То ће свакако бити велики изазов за нас. Играмо против најбољег турског тима у веома тешком такмичењу“,

Као и већина странаца одушевљен је атмосфером на Звездиним утакмицама, али и истиче да је то нешто најбоље што је видео.

„Навијачи су сјајни. Када играмо код куће јако је забавно. Било би добро да смо добили последњи меч против Жалгириса. Ово је дефинитивно најбоља атмосфера у којој сам играо. Заправо, коју сам игде видео! Јако је забавно, уживам и надам се да ћемо навијачима пружити што више победа“.

По овим утисцима, делује да Нејт већ сада има материјала о ком ће моћи да прича унучићима кад остари.

„Ха-хааа.  Дефинитвно! Ово је велико искуство за мене и биће наредних месеци. Дошао сам из Сједињених Америчких Држава, учим нову културу. Уживам у времену које проводим овде и надам се да ћу направити много успеха са екипом“.

Када смо код културе, питали смо Нејта шта је на њега у Србији оставило највећи утисак...

„Људи су сјајни. Саиграчи су фантастични, као и сви у клубу. Храна такође. Више једем америчку храну, али су ресторани у Београду заиста одлични. Има једно јело које волим, али не могу да га изговорим (ха-хааа). Није ни важно уосталом, да вам не објашњавам. Уживам овде, сви су добри према мени и стварно проводим лепо време откако сам играч Звезде“, закључио је Волтерс.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар