Volters: Ima jedno srpsko jelo koje volim… Ali ne znam da ga izgovorim!

“Ovo je veliko iskustvo za mene i biće narednih meseci. Došao sam iz Sjedinjenih Američkih Država, učim novu kulturu. Uživam u vremenu koje provodim ovde i nadam se da ću napraviti uspeh sa ekipom“, kaže Zvezdin plejmejker.

Košarka 07.12.2016 | 14:15
Volters: Ima jedno srpsko jelo koje volim… Ali ne znam da ga izgovorim!
S obzirom da Stefan Jović nije igrao protiv FMP-a zbog manje povrede, njegovu minutažu preuzeli su Čarls Dženkins i Nejt Volters. Plavokosi organizator igre upisao je 10 poena i šest asistencija i na taj način najavio da je njegova forma sve konstantnija kako vreme prolazi.

Ipak, i sam je u razgovoru za MOZZART Sport posle utakmice istakao da ima dosta prostora da napreduje, ali da mu je sve lakše kako koji dan prolazi.

“Dobra pobeda. Posle teškog poraza od Žalgirisa trebalo je da se vratimo i to smo i učinili. Odigrali smo dobro i napravili trijumf sa velikom razlikom“, prvi su bili utisci Nejta Voltersa.

Mnogo mu pomažu saigrači i stručni štab...

„Osećam se mnogo komfornije. Trener, saigrači i svi u klubu mi pomažu da se uhodam. Definitvno se osećam bolje nego na početku. Trudim se da napredujem kroz utakmice. I sve što više vremena budem provodio sa ekipom biće mi udobnije, znate već kako to ide. Srećan sam što sam ovde, dobra je situacija. Nadam se da ćemo imati mnogo dobrih utakmica u narednom periodu“.

Da li je zadovoljan svojim partijama?

„Zadovoljan sam. Uvek ima prostora za napredak, trudim se da igram što bolju odbranu, da pomognem timu. Imam visoka očekivanja od sebe. Mogu da igram mnogo bolje. Kao i ceo tim. Težak mesec je pred nama“.

Sledeći protivnik u Evroligi je Fenerbahče (četvrtak, 18.45). Volters je igrao za Bešiktaš prošle sezone, tako da mu turska košarka nije strana.

„Da, igrao sam za Bešiktaš. Sada ćemo se suočiti sa jednim od najboljih evropskih timova, biće nam mnogo teško. Moraćemo da igramo snažno i uradimo sve što je u našoj moći. Videćemo šta će se desiti. To će svakako biti veliki izazov za nas. Igramo protiv najboljeg turskog tima u veoma teškom takmičenju“,

Kao i većina stranaca oduševljen je atmosferom na Zvezdinim utakmicama, ali i ističe da je to nešto najbolje što je video.

„Navijači su sjajni. Kada igramo kod kuće jako je zabavno. Bilo bi dobro da smo dobili poslednji meč protiv Žalgirisa. Ovo je definitivno najbolja atmosfera u kojoj sam igrao. Zapravo, koju sam igde video! Jako je zabavno, uživam i nadam se da ćemo navijačima pružiti što više pobeda“.

Po ovim utiscima, deluje da Nejt već sada ima materijala o kom će moći da priča unučićima kad ostari.

„Ha-haaa.  Definitvno! Ovo je veliko iskustvo za mene i biće narednih meseci. Došao sam iz Sjedinjenih Američkih Država, učim novu kulturu. Uživam u vremenu koje provodim ovde i nadam se da ću napraviti mnogo uspeha sa ekipom“.

Kada smo kod kulture, pitali smo Nejta šta je na njega u Srbiji ostavilo najveći utisak...

„Ljudi su sjajni. Saigrači su fantastični, kao i svi u klubu. Hrana takođe. Više jedem američku hranu, ali su restorani u Beogradu zaista odlični. Ima jedno jelo koje volim, ali ne mogu da ga izgovorim (ha-haaa). Nije ni važno uostalom, da vam ne objašnjavam. Uživam ovde, svi su dobri prema meni i stvarno provodim lepo vreme otkako sam igrač Zvezde“, zaključio je Volters.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar