Бијељина: Признања најбољим волонтерима

Поводом Свјетског дана волонтера, градоначелник Бијељине Мићо Мићић, по пети пут уручио је годишња градска признања истакнутим волонтерима – двије награде за волонтерски активизам и 29 захвалница волонтерима, односно, ораганизаторима волонтирања.

Република Српска 06.12.2016 | 11:55
Бијељина: Признања најбољим волонтерима
Уз ријечи захвалности волонтерима за допринос унапређењу квалитета живота у Граду Бијељина и хуманијој друштвеној средини, градоначелник Мићић је истакао да се ова локална заједница труди да истакне значај волонтеризма, с обзиром на труд који волонтери улажу приликом својих активности:

- Својом несебичношћу волонтери оплемењују друштвену средину у којој дјелују, помажући својим суграђанима, али и читавој локалној самоуправи. Ова признања су најмање што смо могли да учинимо да би им захвалили – поручио је градоначелник Мићић.

Међу волонтерима који су добили градска признања су били Удружење грађана „Породични круг" и Катарина Томанић – Награда Града Бијељина за волонтерски активизам, а Захвалницу Града Бијељина су добили Снежана Томић, Александар Глигорић, Градска организација породица погинулих бораца и несталих цивила Бијељина, Душко Михајловић, Уна Алимановић, Ивана Тодоровић, Драгомир Исаиловић, Васелије Матић, Тамара Вулић, Анђела Ивковић, Миљана Матић, Марија Перић, Марија Ђокић, Хуманитарно удружење „Арта", Лана Тодоровић, Еколошко удружење „Еко пут", Кристина Томанић, Ивана Љубојевић, Жељко Шарић, Слађан Ћорић, Раде Шарић, Мишо Полетан, Бојан Шарић, Емина Хаџихајдић, Споменка Остојић, Наташа Остојић, Есма Делић и Златан Лазић.

Најбољи волонтери у 2016. години су истакли да за њих волонтирање не представља напор, него задовољство и да ће им ова признања бити само нови подстрек да наставе да се баве волонтирањем.

(БН телевизија)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зоол

06.12.2016 17:13

Признање се не мазе по хљебу а опстина му је пуна полуписмених татиних ћерки и нечијих свалерки са дипломама са подрум-факултета примљених без конкурса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брле

07.12.2016 15:28

Како се зову радници који раде код насих бизнисмена, а не примају редовно плату, зар нису и они волонтери? Како се зову радници који раде сваки дан по 12 сати а примају 300 км, зар нису и они волонтери ? Како се зову радници који раде један сат = 1км?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладјан

27.05.2020 22:37

Сто лажете лопови

ОДГОВОРИТЕ