Bijeljina: Priznanja najboljim volonterima

Povodom Svjetskog dana volontera, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, po peti put uručio je godišnja gradska priznanja istaknutim volonterima – dvije nagrade za volonterski aktivizam i 29 zahvalnica volonterima, odnosno, oraganizatorima volontiranja.

Republika Srpska 06.12.2016 | 11:55
Bijeljina: Priznanja najboljim volonterima
Uz riječi zahvalnosti volonterima za doprinos unapređenju kvaliteta života u Gradu Bijeljina i humanijoj društvenoj sredini, gradonačelnik Mićić je istakao da se ova lokalna zajednica trudi da istakne značaj volonterizma, s obzirom na trud koji volonteri ulažu prilikom svojih aktivnosti:

- Svojom nesebičnošću volonteri oplemenjuju društvenu sredinu u kojoj djeluju, pomažući svojim sugrađanima, ali i čitavoj lokalnoj samoupravi. Ova priznanja su najmanje što smo mogli da učinimo da bi im zahvalili – poručio je gradonačelnik Mićić.

Među volonterima koji su dobili gradska priznanja su bili Udruženje građana „Porodični krug" i Katarina Tomanić – Nagrada Grada Bijeljina za volonterski aktivizam, a Zahvalnicu Grada Bijeljina su dobili Snežana Tomić, Aleksandar Gligorić, Gradska organizacija porodica poginulih boraca i nestalih civila Bijeljina, Duško Mihajlović, Una Alimanović, Ivana Todorović, Dragomir Isailović, Vaselije Matić, Tamara Vulić, Anđela Ivković, Miljana Matić, Marija Perić, Marija Đokić, Humanitarno udruženje „Arta", Lana Todorović, Ekološko udruženje „Eko put", Kristina Tomanić, Ivana LJubojević, Željko Šarić, Slađan Ćorić, Rade Šarić, Mišo Poletan, Bojan Šarić, Emina Hadžihajdić, Spomenka Ostojić, Nataša Ostojić, Esma Delić i Zlatan Lazić.

Najbolji volonteri u 2016. godini su istakli da za njih volontiranje ne predstavlja napor, nego zadovoljstvo i da će im ova priznanja biti samo novi podstrek da nastave da se bave volontiranjem.

(BN televizija)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Zool

06.12.2016 17:13

Priznanje se ne maze po hljebu a opstina mu je puna polupismenih tatinih ćerki i nečijih svalerki sa diplomama sa podrum-fakulteta primljenih bez konkursa.

ODGOVORITE
Name

Brle

07.12.2016 15:28

Kako se zovu radnici koji rade kod nasih biznismena, a ne primaju redovno platu, zar nisu i oni volonteri? Kako se zovu radnici koji rade svaki dan po 12 sati a primaju 300 km, zar nisu i oni volonteri ? Kako se zovu radnici koji rade jedan sat = 1km?

ODGOVORITE
Name

sladjan

27.05.2020 22:37

Sto lažete lopovi

ODGOVORITE