ЛШ - Хечер: Концентрацијом против Лудвигсбурга до тријумфа!

Кошаркаш Партизана Вилијам Хечер рекао је да очекује тешку утакмицу против Лудвигсбурга у Лиги шампиона, али да ће његова екипа покушати да победи.

Кошарка 06.12.2016 | 08:15
ЛШ - Хечер: Концентрацијом против Лудвигсбурга до тријумфа!
Кошаркаши Партизана играју вечерас од 18 часова у Београду против Лудвигсбурга, утакмицу осмог кола Групе Е у Лиги шампиона. Партизан има скор од три победе и четири пораза, а немачки тим пет победа и два пораза.

"Морамо бити концентрисани током читавог меча. Наш противник се налази у доброј серији резултата, сигурно је да ће покушати да наметну ритам који им одговара. Са друге стране, ми ћемо покушати да будемо на свом максимуму. У сваком тренутку желимо да задржимо фокус и да наставимо да идемо напред", рекао је Хечер за клупски сајт.

"Лудвигсбург долази са пет везаних победа у такмичењу, налази се на другој позицији у групи. Обавили су неколико промена. Пре свега, довели су одличног организатора игре (Клифорда) Хамондса, који је најбољи асистент лиге и врло искусан играч. Њихов стил игре је онакав какав би се очекивао од састава са десет америчких играча, брза атлетска кошарка у свим фазама игре, уз врло добар шут за три поена и неколико играча који су врло реална претња по кош са својих центарских позиција", рекао је тренер Партизана Александар Џикић.

У првом колу Групе Е, 19. октобра, Партизан је у Немачкој победио Лудвигсбург са 65:64 поенима Стефана Бирчевића у последњим тренуцима утакмице.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар