LŠ - Hečer: Koncentracijom protiv Ludvigsburga do trijumfa!

Košarkaš Partizana Vilijam Hečer rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Ludvigsburga u Ligi šampiona, ali da će njegova ekipa pokušati da pobedi.

Košarka 06.12.2016 | 08:15
LŠ - Hečer: Koncentracijom protiv Ludvigsburga do trijumfa!
Košarkaši Partizana igraju večeras od 18 časova u Beogradu protiv Ludvigsburga, utakmicu osmog kola Grupe E u Ligi šampiona. Partizan ima skor od tri pobede i četiri poraza, a nemački tim pet pobeda i dva poraza.

"Moramo biti koncentrisani tokom čitavog meča. Naš protivnik se nalazi u dobroj seriji rezultata, sigurno je da će pokušati da nametnu ritam koji im odgovara. Sa druge strane, mi ćemo pokušati da budemo na svom maksimumu. U svakom trenutku želimo da zadržimo fokus i da nastavimo da idemo napred", rekao je Hečer za klupski sajt.

"Ludvigsburg dolazi sa pet vezanih pobeda u takmičenju, nalazi se na drugoj poziciji u grupi. Obavili su nekoliko promena. Pre svega, doveli su odličnog organizatora igre (Kliforda) Hamondsa, koji je najbolji asistent lige i vrlo iskusan igrač. Njihov stil igre je onakav kakav bi se očekivao od sastava sa deset američkih igrača, brza atletska košarka u svim fazama igre, uz vrlo dobar šut za tri poena i nekoliko igrača koji su vrlo realna pretnja po koš sa svojih centarskih pozicija", rekao je trener Partizana Aleksandar Džikić.

U prvom kolu Grupe E, 19. oktobra, Partizan je u Nemačkoj pobedio Ludvigsburg sa 65:64 poenima Stefana Birčevića u poslednjim trenucima utakmice.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar