Коментар: Господо из кошарке, тајни предсједнички кандидати, кога и шта чекате?!

Остала су још два дана до предаје кандидатуре евентуалних нових председника Кошаркашког савеза Србије. До данас се још нико није званично изјаснио да хоће на функцију коју је пет и по година успешно обављао Драган Ђилас. А време цури... То кошарка не заслужује, господо.

Кошарка 06.12.2016 | 19:15
Коментар: Господо из кошарке, тајни предсједнички кандидати, кога и шта чекате?!
Где вам је, господо, тајни потенцијални кандидати, јавна расправа? Јавност нема ништа на увид! Ако већ имате намеру да се кандидујете, онда коначно изнесите мишљење, откријте програм, кажите циљ, представите свој тим људи.

Такође, хоћемо да видимо шта су до сада урадили потпредседници Савеза, директори, генерални секретар, остају ли неки од њих? Да ли су њихови домети отварање изложби, вођење конференција за медије, прављење тренерских клиника, амбиције да уђу у што више управних одбора, вишеструки одласци на годишње одморе на егзотичне дестинације... Иако у Србији сваки запослени има право на годишњи одмор од 20 и кусур радних дана.

Даље, ко ради едукативне тренинге са младима? Стручњаци који 25 година нису одржали тренинг, а у рад са младима се разумеју као Марица у... У КСС, због будућности кошарке, заслужују да уђу искусни и проверени радници, доказани у свом послу, а не они којима треба пунити биографије.

Стање је алармантно, Драган Ђилас броји последњих десет дана на челу Куће кошарке, наследнику оставља све као на тањиру. КСС је организован, умивен, није притиснут финансијским проблемима, добро се котирамо у ФИБА и Евролиги, А репрезентације, женска и мушка, освојиле су по две медаље, селектори Ђорђевић и Маљковићева имају дугорочне уговоре.

Времена за чекање више нема, Европско првенство 2017. је на прагу, како тече избор за новог председника плашим се да ћемо ускоро говорити: “Е, како је било то у Ђиласово време”!

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар