Komentar: Gospodo iz košarke, tajni predsjednički kandidati, koga i šta čekate?!

Ostala su još dva dana do predaje kandidature eventualnih novih predsednika Košarkaškog saveza Srbije. Do danas se još niko nije zvanično izjasnio da hoće na funkciju koju je pet i po godina uspešno obavljao Dragan Đilas. A vreme curi... To košarka ne zaslužuje, gospodo.

Košarka 06.12.2016 | 19:15
Komentar: Gospodo iz košarke, tajni predsjednički kandidati, koga i šta čekate?!
Gde vam je, gospodo, tajni potencijalni kandidati, javna rasprava? Javnost nema ništa na uvid! Ako već imate nameru da se kandidujete, onda konačno iznesite mišljenje, otkrijte program, kažite cilj, predstavite svoj tim ljudi.

Takođe, hoćemo da vidimo šta su do sada uradili potpredsednici Saveza, direktori, generalni sekretar, ostaju li neki od njih? Da li su njihovi dometi otvaranje izložbi, vođenje konferencija za medije, pravljenje trenerskih klinika, ambicije da uđu u što više upravnih odbora, višestruki odlasci na godišnje odmore na egzotične destinacije... Iako u Srbiji svaki zaposleni ima pravo na godišnji odmor od 20 i kusur radnih dana.

Dalje, ko radi edukativne treninge sa mladima? Stručnjaci koji 25 godina nisu održali trening, a u rad sa mladima se razumeju kao Marica u... U KSS, zbog budućnosti košarke, zaslužuju da uđu iskusni i provereni radnici, dokazani u svom poslu, a ne oni kojima treba puniti biografije.

Stanje je alarmantno, Dragan Đilas broji poslednjih deset dana na čelu Kuće košarke, nasledniku ostavlja sve kao na tanjiru. KSS je organizovan, umiven, nije pritisnut finansijskim problemima, dobro se kotiramo u FIBA i Evroligi, A reprezentacije, ženska i muška, osvojile su po dve medalje, selektori Đorđević i Maljkovićeva imaju dugoročne ugovore.

Vremena za čekanje više nema, Evropsko prvenstvo 2017. je na pragu, kako teče izbor za novog predsednika plašim se da ćemo uskoro govoriti: “E, kako je bilo to u Đilasovo vreme”!

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar