Вучић Додику јасно ставио до знања да је свјестан непријатељских поступака

Александар Вучић и Милорад Додик тајно су се састали у Београду прије десетак дана, потврдили су ми извори из високих београдских политичких кругова.

Република Српска 05.12.2016 | 17:29
Вучић Додику јасно ставио до знања да је свјестан непријатељских поступака
Према њиховим ријечима, састанак је био врло непријатан, посебно по Додика, којем је, како тврде, Вучић у лице сасуо да је одлично информисан о ниским ударцима које му задаје лидер СНСД-а.

“Вучић је Додику јасно ставио до знања да је до детаља упознат са његовим непријатељским поступцима и намјером да јавно изиграва добре односе са њим, а да га тајно перманентно руши”, тврде моји извори.

Они истичу да је Додик покушао да демантује Вучићеве оптужбе, али да српски премијер није уопште хтио да слуша његова објашњења.

“Вучић је Додику указао и на његову нечасну улогу у драматичним догађајима у Црној Гори, везаним за тамошње изборе, као и да су му познате све везе и послови београдских тајкуна са Додиком и његовим окружењем”, кажу они и додају да српски премијер није пропустио прилику да Додику укаже и на његове ударе које спроводи по налогу “неких моћних земаља”.

Истичу да је Вучић Додику посебно указао на прљаве послове његовог кума Вељка Вукелића и његове везе са појединим високим функционерима ДС-а, као и на акције које Вукелић спроводи у Србији/Београду против тамошње власти и српског премијера лично.

На моје питање да ли је Вучић у разговору помињао пронађено оружје у Јајинцима и на Новом Београду, саговорници нису хтјели да одговоре.

Истакли су да је Вучић од Додика врло оштро затражио да престане са таквим понашањем, јер би његов одговор могао бити врло непријатан по лидера СНСД-а.

Тајни састанак иницирао је лично Вучић, а до њега је дошло након што је један београдски лист спровео анкету “Ко је већи Србин - Вучић или Додик”?!

Анкета је спроведена 22.11.о.г., а Додик је на свом имању, у одабраном друштву кумова и тајкуна, пратио њене резултате. Међу присутнима био је и Вељко Вукелић, Додиков кум и једна од сивих еминенција Режима, који управља подручјем од Брчког до Фоче.

Вукелић је, такође, задужен, за Додикову промоцију и све његове послове у Србији и са Русијом.

Када је објављен резултат анкете, према којој је Додик “побиједио” Вучића, односно Додик изабран као “већи Србин” од Вучића, кренуло је велико славље на Додиковом имању.

Славље је прекинуо позив из Београда: На линији је био Вучић који је Додику само кратко проциједио “Јасно ми је што ти све ово треба” и наложио му да што прије дође у Београд.

Додик се видно уплашио након Вучићевог позива, а, прије његовог одласка у Београд, у медијима је освануо “став” из његовог кабинета да је анкета спроведена како би се “завадили Додик и Вучић”.

Анкета "Ко је већи Србин, Вучић или Додик", коју је посредством друштвене мреже "Фејсбук" провео један београдски дневни лист, има само један циљ - да покуша да завади предсједника Републике Српске Милорада Додика и премијера Србије Александра Вучића који имају веома добре односе, а који ће такви и да остану, речено је Срни у Додиковом кабинету, 23.11. о.г.

На моје питање да ли је Вучић коментарисао резултате анкете, саговорници су рекли да је лаконски рекао: “Г…”!

Сукоб Додика и Вучића, који је још увијек, јавно, ниског интензитета, траје од 01.10. о.г..

Додик је Вучића, званично, последњи пут срео 06.10. на београдском аеродрому и то на неколико минута, што је велико понижење за шефа СНСД-а.

Од тада, већ два мјесеца, није било званичних сусрета, али јесте тајних у којима се Додик провео као “бос по трњу”.

Додик је након београдског састанка био миран неколико дана, али је опет ударио на Вучића, када је 27.11. изјавио да је “Николић одличан кандидат за предсједника”, мијешајући се на тај начин, непозван, директно у унутрашње ствари Србије.

Додикова изјава у београдским медијима готово у потпуности је игнорисана, а на њу се ниједном ријечју није осврнуо ни сам Томислав Николић.

Блог Слободан Васковић

Коментари / 91

Оставите коментар
Name

Кум, Кум

05.12.2016 16:43

Ко је па сад тај Вељко Вукелиц. Одакле је. Какве везе има са додиком. Зна и неко ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маде ин Индјија

05.12.2016 16:57

Ми у Индјији имамо неког Велу Векелица за кога казу да му долази тај вас Додик. Мозда је то тај

Name

Кино

05.12.2016 17:20

то је тај. Нама да буде неки други Слави Дјурдјевдан

Name

Ми сами

05.12.2016 21:01

Ма обојица су они супљаци обицни.

Name

Покојна Милева

05.12.2016 21:03

Куку Дјоле да није холестерол...

Name

Игор

05.12.2016 16:46

Залосно је али оваква опозиција му ниста не мозе. Тузно је гледати Бореновица и Говедарицу како износе мисљење о Додиковим поступцима.Сви ми знамо да су он (Милорад Додик) и његови тајкуни најгора посаст за Србе преко Дрине али ви господо опозиционари то не успијевате објаснити народу. Оставите своје фотеље, своје плате и лицна примања улозите у борбу за слободу мозда вам неко и повјерује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

05.12.2016 16:47

Наш предсједник као маргарин- у све се мијеша!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ух

05.12.2016 17:33

Јос да је преседник неке силе.

Name

Драган

05.12.2016 16:49

Додик није цвећка, али је Вучић параноик. Сви га руше, сви му раде о глави, сви га мрзе... Таквим понашањем девалвира функцију коју обавља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ихааа

05.12.2016 16:50

Мењати дилера ,под хитно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упитник

05.12.2016 16:51

Проинтер треба да потпише Уговор са Фондом здравства од 27 милиона КМ, за нешто што кошта 3 милиона...м:тел је и даље у згради Гранд траде...WинWин се отвара (Кокеза-Игор Додик)...трезорски записи, обвезнице...Београд на води. Не видим ја ту никакве свађе, само представу за јавност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Локо

05.12.2016 17:01

Коначно је прорадила Ацина сујета.

Name

Ре Локо

05.12.2016 18:19

Или њуши да би могао проћи као Коштуница или Тадић? Са Милом и Милетом, у еx-Yуг, нико није радио и остао здрав и позитиван.

Name

ИТ БЛ

05.12.2016 18:44

Директор ПроИнтер-а јавно говори по БЛ да је власник фирме пола Вуциц,а пола Игор Додик

Name

Каква је улога Срете Аничића

05.12.2016 19:24

Несхватљиво је да Додик пушта Срети Аничићу да ради са својом агенцијом Бонд шта хоће?Па то је фирма гдје се радници мјењају као на траци а од тога користи има само власник

Name

Вазура

05.12.2016 21:14

Сви прицају да је директор Проинтера један безобразан лик, надобудан, прјетеци орјентисан зато сто иза њега стоји син Игор. Наравно пљује све по реду а није у стању нимда испоруци како треба и један средњи рутер на коме треба направити подесавање. Домет му је мицрософт домен, анитивирусни софтвер и евентуално несто у цлоду сто средњосколац мозе да направи. Мила мајко на ста је спало да овакви неком несто продају у ИТ бранси.

Name

Док

05.12.2016 21:31

Озна све дозна, а ови како отоврено пљацаку дрзавна предузаца, инстутуције, фондове, агенције из поузданих извора СИПА и ОСА прикупљају детаље. Нитес је казу у немилости СИПЕ, ускоро це и ови, а поготову онај сто прави паметне зграде а није у стању да састави реценице. Погледајте јавне набавке, направите анализу и све јасно ко дан, а онда приход ових фирми и видите ко пљацка, отима, како је могуце толику добит приказивати.

Name

Доборосава

06.12.2016 12:12

Данас се у скупстини РС гласа на тему екњизице и оде преко 20 милиона КМ нараднох пара. Па пацијенти у КЦ Бања Лука немају цитостита, стентова, постељина, хране...па ми немамо ни електронски потпис у примјени а ови би електронске књизице. Све пројекат до пројекта који нема ни сврхе, улоге, примјене ницега осим да се пуне дзепови. СИПА, ОСА, Полиција РС, народе не дајте им да нас опљацају за милоне.!!!!!! Пмозите нам!!! молимо Вас због насе и васе дјеце, насих родитеља, болесника, пензионера....

Name

Дедињац

05.12.2016 16:59

прави јадац лези у вили у Београду. Вуцицеви открили како је од Цеског ЦЕЗ-а до Додика та вила мијењала власнике. Е то како је веома скакљиво за Додика. Нема тузбе ЦЕЗ-а има виле београдске

ОДГОВОРИТЕ
Name

?!

06.12.2016 15:38

Заиста интересантно. Зато није био нипотребан спорни кредит.

Name

није добро

05.12.2016 16:59

Как вјеровати цовјеку који пљацка сопствени народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

СаСтране

05.12.2016 17:28

Додик је нови пресједник србије

Name

Цицана

05.12.2016 17:47

Па то говори колико ниско смо пали: Сарлатанство као политицко опредељење, незнање као путоказ за водјење дрзаве!?

Name

ос

05.12.2016 17:01

Вучић му је два пута добио изборе. А Додик му дакле забио нож у ледја првом приликом. Типично понашање вр'оваца који су шљегли у лијевче. Кад му Вучић престане давати подршку, овај народ више неће гласати за Додика. Медјутим Вучић се необјашњиво понаша. Мора постојати објашњење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зграда

05.12.2016 20:42

У којој Србијански телеком плаћа енормну кирију преко наших ледја. А нису морали! То добро зна и србијански Премијер. А могао је то стопирати. Зашто није???!!! Унаприједили директора дискутабилног , из РС за генералног . Нису имали свој кадар?!!! М ТЕЛ није сточна задруга да Премијер не зна о чему се ради.

Name

Бадњак на св. Николу

05.12.2016 17:03

Преко тог Вукелића су ишле све веће концесије у РС. Србијанске слузбе то знају и имају све снимљено. Какве сад то има везе са оружјем пронађеним у Јајинцима нико не зна да објасни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саwа Велики

05.12.2016 17:05

Велика загонетка је хапсење браце Далтони на Сокоцу. Не због њих, колико због везе са неким бивсим предсједником комисије за концесије који је склоњен у Требиње јер траг до њега води преко трагова до једног високог политицара у РС и његових веза у Србији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шкакљиво да не може бити шкакљивије

05.12.2016 17:10

На тужиоце у источном дијелу РС директан утицај има неки тип из Србије у блиским и пријатељским односом са неким истакнутим политичарем у РС. Да ли је то та веза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није га карала мајка што се коцка

05.12.2016 17:22

Како може да иде у Србију кад су му спремили хапшење, питао ме неки дан један случајни пролазник. А ја нисам схватио ни шта ме пита, а не о чему говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судњи Дан

05.12.2016 17:25

Један високи политичар из РС у врху је подземно-тајкунке-криминално-мафијашке организације у Србији. Вероватно у Београду. Тај клан спрема рушење Вучића и овај је то на време осуетио. Ко ће на кога него Србин (бивши католик) на Србина (ВеликоГ). наша посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаји Нци

05.12.2016 17:28

све се врти око јај.., као и у осталим стварима у зивоту. Ако се сјецате како је Вуциц остао пренеразен открицем ко је радио о глави црногорском премијеру, а онда одхам затим и њему, бице бам јасно одкуд то нагло захладјење односа. Све се подудара, осим сто је бас у том моменту Патак био у Кини

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.12.2016 17:34

Знаци, опасност по зивот просла или се јавља из подземног утврдјења, гдје га ловци на уцијењене главе не могу намирисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАКО ПА САД

05.12.2016 17:35

КУМОВСКЕ ВЕЗЕ СУ КРОЗ ВИЈЕКОВЕ ОБИЉЕЗАВАЛЕ СРПСКУ ПОЛИТИКУ. ПОЗИТИВНО ИЛИ НЕГАТИВНО. ОВА КУМОВСКА ВЕЗА ДОДИКА СА ВУКЕЛИЦЕМ ЈЕ НЕСТО ПОСЕБНО. СКОРО ДА ЗА ТУ КУПОВСКУ ВЕЗУ НИКО НИЈЕ ЗНАО, ОСИМ БЕЗБЕДНОСНИХ СЛУЗБИ СРБИЈЕ И, САД, ВАСКОВИЦА. КРОЗ ИСТОРИЈУ СВИ ВЛАДАРИ СУ ИМАЛИ ЉУДЕ ОД ПОВЈЕРЕЊА ПРЕКО КОЈИХ СУ ПОВЛАЧЛИ ПОТЕЗЕ ИЗА ЗАТВОРЕНИХ ВРАТА. ВАЉАЛО БИ ДОБРО ИСПИТАТИ ТОГ ЛИКА, ВЕЉКУ ВУКЕЛИЦА, АЛИ ТО ВАСКОВИЦУ НЕ ТРЕБА ПОСЕБНО ОБЈАСЊАВАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

05.12.2016 17:43

Лаз до лази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Никола

05.12.2016 18:05

Мој ти Никола. Било би добро да су лажи. Али, нису. Васковића "кљукају" информацијама они који из било којих разлога сами не могу да их изнесу у јавнсот. А он нас. Васковићу, његова природа и посао (од тога живи) налажу да нас о свему обавјештава. И на томе му хвала. Коме се не свиђа, као теби, угаси ТВ или пребаци на други канал.

Name

Аа

05.12.2016 18:31

Све је то ок ал на прошлим прецједницким изборима Вучић га је могао помести једном реченицом али није, а сад након оваквог изборног резултата Вучић може само да му честита

Name

Кисели

05.12.2016 18:06

Хвала Васковићу на овим и сличним нформацијама. Без њега нико други не би имао муд... да о овоме пише. Али народу не вриједи говорити. Никако да му дође из гузиц... у главу. Ал' доће једног дана

ОДГОВОРИТЕ
Name

План б

05.12.2016 18:44

Народ нема двије чисте у глави.Кад би анализирао ко све гласа и са којим аргументима врло брзо би схватио да будале одлуцују о нашим животима.

Name

Дјекна

05.12.2016 19:04

Није да народ нема главу, има, ал' телецу.

Name

Оља

05.12.2016 18:08

Сад Вучић прогледао.Бозе помози.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свашта-Јашта

05.12.2016 18:34

Многи су мислили, па и Васковић, да је референдум био камен спотицања између Додика и Вучића. Сад се све више показује да је то уствари двострука игра Додика мпрема Вичићу, и Вичића према Додику. Ни један од њих није био искрен према оном другом. Код обојице је сујета једна од особина која им карактерише личност, и то је велики лимит сваког политичара. Додик је прије избора Вучића био његов отворени противник, јер је био на страни Тадића и србијанско криминално мафијашког миљеа. Али га је (Вучића) условно говорећи "прихватио" по принципу : "Боље је бити на страни побједника". У суштини га (Вучића) никад није прихватио, али је прихватио руску политику да му (као продужена рука Русије) "ради о глави". Збор Русије, Вучић је у сукобу (прикривеном) са Николићем и у СНС постоје управо двије дијаметрално супростављене струје. Вучићева и Николћцева. Вучић Додика никад није прихватио због влатите сујете, али и сазнања да му је увијек"радио о глави". Шта сад да очекујемо. Да се између њих нагло пробуди љубав, ако је никад није ни било. Напротив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.12.2016 18:49

Сто се прије ослободис Додика то боље за твоју политицку каријеру. Баја из Лактаса је завадио српски народ у РС до те мере да би пуцао брат на брата. То је олос да му нема равног.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

05.12.2016 19:36

Да је завадио јесте, али ако се освијесте неки од тих завађених..??

Name

ПД

05.12.2016 19:04

Пресуђени криминалац павић марко и додикова десна рука у криминалу,Нањушијо да се додику ближи крај ,Па и он пожурио да да оставку на мјесту шефа странке Да би сутра могао да прича и да се брани да никада није ни био у власти са додиком ,Е стари лоповски преваранту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горки

05.12.2016 19:08

Ја сам убједјен да це вец у скорије вријеме, сви прави Срби схватити Које у ствари Милорад Додик, све, само не прави Србин. Сјетите се драги мој Народе, пре његовог доласка на Власт у РСу кад је прво критиковао путне Исправе тацније Пасосе РСа на Цирилици, рекавси тада, а за то Имам доказе, да је Република Српска вјестацка творевина и да на Цирилици то ником не треба. Оцито се ради о једној особи, који је све само не Политицар који мозе да води Српски Народ. Цовјек који лупета као нека пијана особа, требао бих вец много раније да напусти Политицко Поље, оцито да није за њега. Замислите само какву Интелигенцију посједује, а и ти који га савјетују, несто не стима. Пред изборе у Аустрији он преко ТВ медиа позива Србе да гласају за Цовјека који њему импонује, брука. Па и позиве на Опозицију да доносе и тразе заједницке одлуке, ради оцувања РСе, да би након тога за само 24 сата поцео бацати Дрвље и Камење на исте. Такав Претсједник ником не треба, цак ста висе унистице нам и добе односе са Матицом Земљом, а Р. Српску по мени је вец и унистио, а ви га и даље хвалите и узивајте у заблуди, нек вам је само Бог на помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.12.2016 20:09

Народ као да је зацаран па све то не види.

Name

Неписани закони

05.12.2016 19:18

Измедју Вуцица и Додика мора доци до сукоба. Уколико га Вуциц сад одмах не унисти, Вуциц це на крају бити губитник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

05.12.2016 19:33

Бит ће интересантно тко оно би Побачај....А на лијепом Српском језику чак је и Вујаклија то лијепо описао....Побачај....

Name

Ја

05.12.2016 19:18

Овај Вучић је узео себи много за право...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиљотина

05.12.2016 19:44

Теско је повјеровати да је Русија преко Додика покусала да сруси, прво Дјукановица (како реце сам Вуциц), а онда Вуцица. Додик је доказано прозападни цовјек, јер га је запад и поставио на то мјесто, а то и Руси знају. Осим ако и једним и другим (Русима и западу) одговара да имају "двоструког спијуна". А овај нас је у стању да и то буде само да је њему добро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.12.2016 19:58

То не каже Вучић већ БИА! То кажу и докази ко хоће да види...

Name

Луд, Збуњен

05.12.2016 20:17

Не могу да повјерујем да Додик има икакве, па цак и посредно, везе са догадјајима у Црној Гори и проналазењу орузја у јајинцима. Да Бог мили сацува.

Name

Бансхее

05.12.2016 19:59

Ко је са ким у Дилу, види се по новој адреси М ТЕЛ и кирији коју плаћају. Од самог почетка лично ми као лаику било сумњиво именовање Овдашњег директора за Србију. Сјећам се писања г. В. Којим је исказана могућност избора Србијанске власти за М тел. Градња зграде није стопирана. Настављена је .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан Сwеден

05.12.2016 20:01

То је ту Балкан, земља од зла... или како иде она пијесма

ОДГОВОРИТЕ
Name

невјерујем

05.12.2016 20:11

Осим саке плаценика окупљени око Додика сав свијет је дигао руке од њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

"само"

05.12.2016 20:40

...и "само" га још подржава неки тамо Путин и Си Ђинпинг - "шака јада" што би рекао Зоки.

Name

"само"

05.12.2016 21:00

...и "само" га још подржава неки тамо Путин и Си Ђинпинг - "шака јада" што би рекао Зоки.

Name

Јоксим

05.12.2016 20:11

Мишковић и Миле ронхил су се заклели да ће га срушити! А обзиром да су МИЛИЈАРДЕРИ вјерује се и да ће успјети,НАЖАЛОСТ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је .

05.12.2016 23:35

Апсите лопину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ти...

06.12.2016 15:18

Са тим с(е)орошевским"готов је" си се идентификовао...

Name

бака

06.12.2016 03:50

Хвала Васковићу за све што чини, како би овај народ извео из неописиве таме.Бог му дао срећу и здравље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петља

06.12.2016 11:35

бас тако.подрска пријатељу

Name

деда

07.12.2016 07:20

Додји деди

Name

дзоо

06.12.2016 05:05

Овај Додик це сломити и Србију само да остане јос коју годину Слободан, цак и да се Србија распане толико је воли. ДАБОГ САЦУВА НАС НАРОД НИКО ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке испред времена

06.12.2016 05:55

Васковиц је нас Ностродамус , његова "пророчанства" це се остварити једног дана... за 20-30 година. Вец је испуцао десет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добро обавештен

06.12.2016 06:19

Вучић има у плану да да пуну подршку Српској напредној странци и Хаџи Јовану Митровићу. Не смеши се лепа будућност Додику. Подршка ће бити и у смислу отварања многих афера против Додика, а које ће се реализовати преко Српске напредне странке у Републици Српској. Чекају нас занимњива политичка дешавања у наредном периоду у Српској!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој.......ста реце па остаде зив

06.12.2016 07:38

Какав црни Јован Хадзи Митровиц. Вуциц, да је хтио, дао би му вец подрску. Тај је испуцао сву своју муницију прије и за вријеме Додика. Ста це му Вуциц. Засто му народ не даје подрску. Познаје га вјероватно. Спасце ко и друг му Вито Томиц, на неколико гласова

Name

Кав црни народ, народ је овца

06.12.2016 08:27

Ко шта пита народ? Народ се не пита ништа. То су показали и задни избори, све док неко "од некуда" не ријеши да склони режим. Изгледа да је "неко" ријешио то да уради.

Name

МА

06.12.2016 06:33

Чисто сумњам, просто не вјерујем..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

06.12.2016 07:17

Фингирано! У већини послова су заједно. Чисто за пример онима којима је лено да размишљају: М:тел у Радишићевој (читај Додиковој) згради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микац

06.12.2016 07:59

Видим да овдје многи не могу да направе разлику измедју Додика и Вуцица. Такви и гласају за Додика и његову екипу и, на залост, су у вецини. Мозда стварној, а мозда и "навуценој". Ти који гласају за СНСД добили су посао у дрзавним слузбама или су се продали за врецу брасна или 50 марака. Да би им дрзава (партије на власти) дала посао или тих 50 марака, мора да се задузује, било у иностранству или у земљи издавањем обвезница. Знаци, задузивањем будуцих генарација, па и дјеце и унука оних који их сада бирају. Другим ријецима, свјесно или несвјесно, сви они који бирају такву власт раде директно против самих себе и своје дјеце. А они горе, толико це се обогатити да њихова дјеца и унуци неце ни зивјети у РС. Нека вам је са срецом у властитом мраку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЋО

06.12.2016 08:57

Баш тако, њихова дјеца већ зиве вани, тамо имају куће, станове, послове а ми стално гласамо за њих !

Name

Робин

06.12.2016 08:06

Вуцицу треба дати бар моралну подрску за борбу против домаце и увезене мафије. А васковицу сто о томе писе. Од нас не могу висе оцекивати. А овај други на слици и тако је убацени елеменат. Изврсава налоге бјелосвјетских колонијалиста и освајаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БГД

06.12.2016 08:55

Вучићу извадите из ладица предмет кућа на Дедињу нпр гарант има тога још....... и ствар ријешена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

06.12.2016 09:14

Робна кућа Боска са Мишковићем и Дјурићем, Телеком, ЕФТ и откуп струје, Вукелић из Индјије, Ћопић и шећерана Бијељина, итд...али не може Вучко јер га је Миле увукао и упрљао као за Проинтер, Гранд траде и м:тел, Београд на води...причали су му људи да не улази у комбинације са Милом, али ти пусти милиони, камиони, авиони...

Name

Драган

06.12.2016 09:10

Мислим да премијер Србије Александар Вуциц неце доци на прославу дана републике српске 09.01.2017 године.Зиви били па видјели са изговором да је уставни суд БИХ понистио референдум о дану републике и девети јануар те да он као легалиста мора постовати устав БИХ-а а у супротном би досао у конфронтацију са босњацима....

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

06.12.2016 09:36

ДОДИК СЕРЦОВАО А ОСТАЛИ ОБИЛАЗИЛИ РАТНЕ ПОЛОЗАЈЕ РС КО ЈЕ ВЕЦИ СРБИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно

06.12.2016 11:30

Слободан је несто најбоље сто је могло да се деси у Р.С. велика подрска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србија

06.12.2016 13:58

Вуциц је снага народа немогу поједини кримоси побједити народ.Србија постаје дио еу уредјена земља сто зелимо и вама комсијама да једном изадјете из мрака ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

РепубликаСРПСКА

06.12.2016 14:52

јел мислис на комсије у Федерацији нису ти ваљда браца у РС исто

Name

брзи

07.12.2016 11:42

Послије распада СФРЈ једина два ваљана политицара у Србији су С.Милосевиц и А.Вуциц.Тек донекле В.Костуница.Остали јад.С тим сто С.Милосевиц није био добар за економију,вјероватно сто је политицки растао у вријеме комунизма.

Name

МладаБосна

06.12.2016 14:54

Вуциц И Додик су најбољи сто тренутно имамо и зато сметају дусманима и назалост опозицији који небирају средства да направе неред

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре млада босна

06.12.2016 22:16

Благо теби

Name

Не лупетај

07.12.2016 12:57

Поредјење Додика и Вучића је апсурдно. Додик није достојан Вучићу пертле да веже.

Name

Велика Србија

06.12.2016 14:59

Немозе нам нико ниста јаци смо од судбине....цццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСИДОРА

06.12.2016 19:30

ХОЋЕ ДА ВАС ЗАВАДЕ ПА ДА ВЛАДАЈУ ДРУГИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОX

06.12.2016 20:45

све ти знас

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ДОX

06.12.2016 22:16

Сигуран буди црвени кмеру да оно што напише Слободан Васковић је истина 100% , ни промил мање.

Name

Бухтла Сенада

07.12.2016 14:29

А сјутра Додик и Вуциц заједно.

Name

Марко

07.12.2016 15:12

Били на тајном састанку и сви знају ста су прицали!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петра

13.06.2020 17:29

САЦУВАЈ БОЗЕ И САКЛОНИ ОВО НАС НЕ СПАСИ НИСТА. ОВАЈ ДОДИК ЦИСТИ ПРЕВАРАНТ. СТА ЈЕ СВЕ ГЛУМИО И УЗИМАО ОД СРБИЈЕ. ЛОПОВЕ СРАМ ТЕ БИЛО..

ОДГОВОРИТЕ