Vučić Dodiku jasno stavio do znanja da je svjestan neprijateljskih postupaka

Aleksandar Vučić i Milorad Dodik tajno su se sastali u Beogradu prije desetak dana, potvrdili su mi izvori iz visokih beogradskih političkih krugova.

Republika Srpska 05.12.2016 | 17:29
Vučić Dodiku jasno stavio do znanja da je svjestan neprijateljskih postupaka
Prema njihovim riječima, sastanak je bio vrlo neprijatan, posebno po Dodika, kojem je, kako tvrde, Vučić u lice sasuo da je odlično informisan o niskim udarcima koje mu zadaje lider SNSD-a.

“Vučić je Dodiku jasno stavio do znanja da je do detalja upoznat sa njegovim neprijateljskim postupcima i namjerom da javno izigrava dobre odnose sa njim, a da ga tajno permanentno ruši”, tvrde moji izvori.

Oni ističu da je Dodik pokušao da demantuje Vučićeve optužbe, ali da srpski premijer nije uopšte htio da sluša njegova objašnjenja.

“Vučić je Dodiku ukazao i na njegovu nečasnu ulogu u dramatičnim događajima u Crnoj Gori, vezanim za tamošnje izbore, kao i da su mu poznate sve veze i poslovi beogradskih tajkuna sa Dodikom i njegovim okruženjem”, kažu oni i dodaju da srpski premijer nije propustio priliku da Dodiku ukaže i na njegove udare koje sprovodi po nalogu “nekih moćnih zemalja”.

Ističu da je Vučić Dodiku posebno ukazao na prljave poslove njegovog kuma Veljka Vukelića i njegove veze sa pojedinim visokim funkcionerima DS-a, kao i na akcije koje Vukelić sprovodi u Srbiji/Beogradu protiv tamošnje vlasti i srpskog premijera lično.

Na moje pitanje da li je Vučić u razgovoru pominjao pronađeno oružje u Jajincima i na Novom Beogradu, sagovornici nisu htjeli da odgovore.

Istakli su da je Vučić od Dodika vrlo oštro zatražio da prestane sa takvim ponašanjem, jer bi njegov odgovor mogao biti vrlo neprijatan po lidera SNSD-a.

Tajni sastanak inicirao je lično Vučić, a do njega je došlo nakon što je jedan beogradski list sproveo anketu “Ko je veći Srbin - Vučić ili Dodik”?!

Anketa je sprovedena 22.11.o.g., a Dodik je na svom imanju, u odabranom društvu kumova i tajkuna, pratio njene rezultate. Među prisutnima bio je i Veljko Vukelić, Dodikov kum i jedna od sivih eminencija Režima, koji upravlja područjem od Brčkog do Foče.

Vukelić je, takođe, zadužen, za Dodikovu promociju i sve njegove poslove u Srbiji i sa Rusijom.

Kada je objavljen rezultat ankete, prema kojoj je Dodik “pobijedio” Vučića, odnosno Dodik izabran kao “veći Srbin” od Vučića, krenulo je veliko slavlje na Dodikovom imanju.

Slavlje je prekinuo poziv iz Beograda: Na liniji je bio Vučić koji je Dodiku samo kratko procijedio “Jasno mi je što ti sve ovo treba” i naložio mu da što prije dođe u Beograd.

Dodik se vidno uplašio nakon Vučićevog poziva, a, prije njegovog odlaska u Beograd, u medijima je osvanuo “stav” iz njegovog kabineta da je anketa sprovedena kako bi se “zavadili Dodik i Vučić”.

Anketa "Ko je veći Srbin, Vučić ili Dodik", koju je posredstvom društvene mreže "Fejsbuk" proveo jedan beogradski dnevni list, ima samo jedan cilj - da pokuša da zavadi predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijera Srbije Aleksandra Vučića koji imaju veoma dobre odnose, a koji će takvi i da ostanu, rečeno je Srni u Dodikovom kabinetu, 23.11. o.g.

Na moje pitanje da li je Vučić komentarisao rezultate ankete, sagovornici su rekli da je lakonski rekao: “G…”!

Sukob Dodika i Vučića, koji je još uvijek, javno, niskog intenziteta, traje od 01.10. o.g..

Dodik je Vučića, zvanično, poslednji put sreo 06.10. na beogradskom aerodromu i to na nekoliko minuta, što je veliko poniženje za šefa SNSD-a.

Od tada, već dva mjeseca, nije bilo zvaničnih susreta, ali jeste tajnih u kojima se Dodik proveo kao “bos po trnju”.

Dodik je nakon beogradskog sastanka bio miran nekoliko dana, ali je opet udario na Vučića, kada je 27.11. izjavio da je “Nikolić odličan kandidat za predsjednika”, miješajući se na taj način, nepozvan, direktno u unutrašnje stvari Srbije.

Dodikova izjava u beogradskim medijima gotovo u potpunosti je ignorisana, a na nju se nijednom riječju nije osvrnuo ni sam Tomislav Nikolić.

Blog Slobodan Vasković

Komentari / 91

Ostavite komentar
Name

Kum, Kum

05.12.2016 16:43

Ko je pa sad taj Veljko Vukelic. Odakle je. Kakve veze ima sa dodikom. Zna i neko ????

ODGOVORITE
Name

Made in Indjija

05.12.2016 16:57

Mi u Indjiji imamo nekog Velu Vekelica za koga kazu da mu dolazi taj vas Dodik. Mozda je to taj

Name

Kino

05.12.2016 17:20

to je taj. Nama da bude neki drugi Slavi Djurdjevdan

Name

Mi sami

05.12.2016 21:01

Ma obojica su oni supljaci obicni.

Name

Pokojna Mileva

05.12.2016 21:03

Kuku Djole da nije holesterol...

Name

Igor

05.12.2016 16:46

Zalosno je ali ovakva opozicija mu nista ne moze. Tuzno je gledati Borenovica i Govedaricu kako iznose misljenje o Dodikovim postupcima.Svi mi znamo da su on (Milorad Dodik) i njegovi tajkuni najgora posast za Srbe preko Drine ali vi gospodo opozicionari to ne uspijevate objasniti narodu. Ostavite svoje fotelje, svoje plate i licna primanja ulozite u borbu za slobodu mozda vam neko i povjeruje.

ODGOVORITE
Name

M

05.12.2016 16:47

Naš predsjednik kao margarin- u sve se miješa!

ODGOVORITE
Name

uh

05.12.2016 17:33

Jos da je presednik neke sile.

Name

Dragan

05.12.2016 16:49

Dodik nije cvećka, ali je Vučić paranoik. Svi ga ruše, svi mu rade o glavi, svi ga mrze... Takvim ponašanjem devalvira funkciju koju obavlja.

ODGOVORITE
Name

Ihaaa

05.12.2016 16:50

Menjati dilera ,pod hitno.

ODGOVORITE
Name

Upitnik

05.12.2016 16:51

Prointer treba da potpiše Ugovor sa Fondom zdravstva od 27 miliona KM, za nešto što košta 3 miliona...m:tel je i dalje u zgradi Grand trade...WinWin se otvara (Kokeza-Igor Dodik)...trezorski zapisi, obveznice...Beograd na vodi. Ne vidim ja tu nikakve svađe, samo predstavu za javnost.

ODGOVORITE
Name

Loko

05.12.2016 17:01

Konačno je proradila Acina sujeta.

Name

Re Loko

05.12.2016 18:19

Ili njuši da bi mogao proći kao Koštunica ili Tadić? Sa Milom i Miletom, u ex-Yug, niko nije radio i ostao zdrav i pozitivan.

Name

IT BL

05.12.2016 18:44

Direktor ProInter-a javno govori po BL da je vlasnik firme pola Vucic,a pola Igor Dodik

Name

Kakva je uloga Srete Aničića

05.12.2016 19:24

Neshvatljivo je da Dodik pušta Sreti Aničiću da radi sa svojom agencijom Bond šta hoće?Pa to je firma gdje se radnici mjenjaju kao na traci a od toga koristi ima samo vlasnik

Name

Vazura

05.12.2016 21:14

Svi pricaju da je direktor Prointera jedan bezobrazan lik, nadobudan, prjeteci orjentisan zato sto iza njega stoji sin Igor. Naravno pljuje sve po redu a nije u stanju nimda isporuci kako treba i jedan srednji ruter na kome treba napraviti podesavanje. Domet mu je microsoft domen, anitivirusni softver i eventualno nesto u clodu sto srednjoskolac moze da napravi. Mila majko na sta je spalo da ovakvi nekom nesto prodaju u IT bransi.

Name

Dok

05.12.2016 21:31

Ozna sve dozna, a ovi kako otovreno pljacaku drzavna preduzaca, instutucije, fondove, agencije iz pouzdanih izvora SIPA i OSA prikupljaju detalje. Nites je kazu u nemilosti SIPE, uskoro ce i ovi, a pogotovu onaj sto pravi pametne zgrade a nije u stanju da sastavi recenice. Pogledajte javne nabavke, napravite analizu i sve jasno ko dan, a onda prihod ovih firmi i vidite ko pljacka, otima, kako je moguce toliku dobit prikazivati.

Name

Doborosava

06.12.2016 12:12

Danas se u skupstini RS glasa na temu eknjizice i ode preko 20 miliona KM naradnoh para. Pa pacijenti u KC Banja Luka nemaju citostita, stentova, posteljina, hrane...pa mi nemamo ni elektronski potpis u primjeni a ovi bi elektronske knjizice. Sve projekat do projekta koji nema ni svrhe, uloge, primjene nicega osim da se pune dzepovi. SIPA, OSA, Policija RS, narode ne dajte im da nas opljacaju za milone.!!!!!! Pmozite nam!!! molimo Vas zbog nase i vase djece, nasih roditelja, bolesnika, penzionera....

Name

Dedinjac

05.12.2016 16:59

pravi jadac lezi u vili u Beogradu. Vucicevi otkrili kako je od Ceskog CEZ-a do Dodika ta vila mijenjala vlasnike. E to kako je veoma skakljivo za Dodika. Nema tuzbe CEZ-a ima vile beogradske

ODGOVORITE
Name

?!

06.12.2016 15:38

Zaista interesantno. Zato nije bio nipotreban sporni kredit.

Name

nije dobro

05.12.2016 16:59

Kak vjerovati covjeku koji pljacka sopstveni narod

ODGOVORITE
Name

SaStrane

05.12.2016 17:28

Dodik je novi presjednik srbije

Name

Cicana

05.12.2016 17:47

Pa to govori koliko nisko smo pali: Sarlatanstvo kao politicko opredeljenje, neznanje kao putokaz za vodjenje drzave!?

Name

os

05.12.2016 17:01

Vučić mu je dva puta dobio izbore. A Dodik mu dakle zabio nož u ledja prvom prilikom. Tipično ponašanje vr'ovaca koji su šljegli u lijevče. Kad mu Vučić prestane davati podršku, ovaj narod više neće glasati za Dodika. Medjutim Vučić se neobjašnjivo ponaša. Mora postojati objašnjenje.

ODGOVORITE
Name

Zgrada

05.12.2016 20:42

U kojoj Srbijanski telekom plaća enormnu kiriju preko naših ledja. A nisu morali! To dobro zna i srbijanski Premijer. A mogao je to stopirati. Zašto nije???!!! Unaprijedili direktora diskutabilnog , iz RS za generalnog . Nisu imali svoj kadar?!!! M TEL nije stočna zadruga da Premijer ne zna o čemu se radi.

Name

Badnjak na sv. Nikolu

05.12.2016 17:03

Preko tog Vukelića su išle sve veće koncesije u RS. Srbijanske sluzbe to znaju i imaju sve snimljeno. Kakve sad to ima veze sa oružjem pronađenim u Jajincima niko ne zna da objasni

ODGOVORITE
Name

Sawa Veliki

05.12.2016 17:05

Velika zagonetka je hapsenje brace Daltoni na Sokocu. Ne zbog njih, koliko zbog veze sa nekim bivsim predsjednikom komisije za koncesije koji je sklonjen u Trebinje jer trag do njega vodi preko tragova do jednog visokog politicara u RS i njegovih veza u Srbiji

ODGOVORITE
Name

Škakljivo da ne može biti škakljivije

05.12.2016 17:10

Na tužioce u istočnom dijelu RS direktan uticaj ima neki tip iz Srbije u bliskim i prijateljskim odnosom sa nekim istaknutim političarem u RS. Da li je to ta veza

ODGOVORITE
Name

Nije ga karala majka što se kocka

05.12.2016 17:22

Kako može da ide u Srbiju kad su mu spremili hapšenje, pitao me neki dan jedan slučajni prolaznik. A ja nisam shvatio ni šta me pita, a ne o čemu govori.

ODGOVORITE
Name

Sudnji Dan

05.12.2016 17:25

Jedan visoki političar iz RS u vrhu je podzemno-tajkunke-kriminalno-mafijaške organizacije u Srbiji. Verovatno u Beogradu. Taj klan sprema rušenje Vučića i ovaj je to na vreme osuetio. Ko će na koga nego Srbin (bivši katolik) na Srbina (VelikoG). naša posla

ODGOVORITE
Name

Jaji Nci

05.12.2016 17:28

sve se vrti oko jaj.., kao i u ostalim stvarima u zivotu. Ako se sjecate kako je Vucic ostao prenerazen otkricem ko je radio o glavi crnogorskom premijeru, a onda odham zatim i njemu, bice bam jasno odkud to naglo zahladjenje odnosa. Sve se podudara, osim sto je bas u tom momentu Patak bio u Kini

ODGOVORITE
Name

Mirko

05.12.2016 17:34

Znaci, opasnost po zivot prosla ili se javlja iz podzemnog utvrdjenja, gdje ga lovci na ucijenjene glave ne mogu namirisati.

ODGOVORITE
Name

KAKO PA SAD

05.12.2016 17:35

KUMOVSKE VEZE SU KROZ VIJEKOVE OBILJEZAVALE SRPSKU POLITIKU. POZITIVNO ILI NEGATIVNO. OVA KUMOVSKA VEZA DODIKA SA VUKELICEM JE NESTO POSEBNO. SKORO DA ZA TU KUPOVSKU VEZU NIKO NIJE ZNAO, OSIM BEZBEDNOSNIH SLUZBI SRBIJE I, SAD, VASKOVICA. KROZ ISTORIJU SVI VLADARI SU IMALI LJUDE OD POVJERENJA PREKO KOJIH SU POVLAČLI POTEZE IZA ZATVORENIH VRATA. VALJALO BI DOBRO ISPITATI TOG LIKA, VELJKU VUKELICA, ALI TO VASKOVICU NE TREBA POSEBNO OBJASNJAVATI.

ODGOVORITE
Name

nikola

05.12.2016 17:43

Laz do lazi.

ODGOVORITE
Name

RE Nikola

05.12.2016 18:05

Moj ti Nikola. Bilo bi dobro da su laži. Ali, nisu. Vaskovića "kljukaju" informacijama oni koji iz bilo kojih razloga sami ne mogu da ih iznesu u javnsot. A on nas. Vaskoviću, njegova priroda i posao (od toga živi) nalažu da nas o svemu obavještava. I na tome mu hvala. Kome se ne sviđa, kao tebi, ugasi TV ili prebaci na drugi kanal.

Name

Aa

05.12.2016 18:31

Sve je to ok al na prošlim precjednickim izborima Vučić ga je mogao pomesti jednom rečenicom ali nije, a sad nakon ovakvog izbornog rezultata Vučić može samo da mu čestita

Name

Kiseli

05.12.2016 18:06

Hvala Vaskoviću na ovim i sličnim nformacijama. Bez njega niko drugi ne bi imao mud... da o ovome piše. Ali narodu ne vrijedi govoriti. Nikako da mu dođe iz guzic... u glavu. Al' doće jednog dana

ODGOVORITE
Name

Plan b

05.12.2016 18:44

Narod nema dvije čiste u glavi.Kad bi analizirao ko sve glasa i sa kojim argumentima vrlo brzo bi shvatio da budale odlucuju o našim životima.

Name

Djekna

05.12.2016 19:04

Nije da narod nema glavu, ima, al' telecu.

Name

Olja

05.12.2016 18:08

Sad Vučić progledao.Boze pomozi.

ODGOVORITE
Name

Svašta-Jašta

05.12.2016 18:34

Mnogi su mislili, pa i Vasković, da je referendum bio kamen spoticanja između Dodika i Vučića. Sad se sve više pokazuje da je to ustvari dvostruka igra Dodika mprema Vičiću, i Vičića prema Dodiku. Ni jedan od njih nije bio iskren prema onom drugom. Kod obojice je sujeta jedna od osobina koja im karakteriše ličnost, i to je veliki limit svakog političara. Dodik je prije izbora Vučića bio njegov otvoreni protivnik, jer je bio na strani Tadića i srbijansko kriminalno mafijaškog miljea. Ali ga je (Vučića) uslovno govoreći "prihvatio" po principu : "Bolje je biti na strani pobjednika". U suštini ga (Vučića) nikad nije prihvatio, ali je prihvatio rusku politiku da mu (kao produžena ruka Rusije) "radi o glavi". Zbor Rusije, Vučić je u sukobu (prikrivenom) sa Nikolićem i u SNS postoje upravo dvije dijametralno suprostavljene struje. Vučićeva i Nikolćceva. Vučić Dodika nikad nije prihvatio zbog vlatite sujete, ali i saznanja da mu je uvijek"radio o glavi". Šta sad da očekujemo. Da se između njih naglo probudi ljubav, ako je nikad nije ni bilo. Naprotiv.

ODGOVORITE
Name

Borac

05.12.2016 18:49

Sto se prije oslobodis Dodika to bolje za tvoju politicku karijeru. Baja iz Laktasa je zavadio srpski narod u RS do te mere da bi pucao brat na brata. To je olos da mu nema ravnog.

ODGOVORITE
Name

marko

05.12.2016 19:36

Da je zavadio jeste, ali ako se osvijeste neki od tih zavađenih..??

Name

PD

05.12.2016 19:04

Presuđeni kriminalac pavić marko i dodikova desna ruka u kriminalu,Nanjušijo da se dodiku bliži kraj ,Pa i on požurio da da ostavku na mjestu šefa stranke Da bi sutra mogao da priča i da se brani da nikada nije ni bio u vlasti sa dodikom ,E stari lopovski prevarantu

ODGOVORITE
Name

Gorki

05.12.2016 19:08

Ja sam ubjedjen da ce vec u skorije vrijeme, svi pravi Srbi shvatiti Koje u stvari Milorad Dodik, sve, samo ne pravi Srbin. Sjetite se dragi moj Narode, pre njegovog dolaska na Vlast u RSu kad je prvo kritikovao putne Isprave tacnije Pasose RSa na Cirilici, rekavsi tada, a za to Imam dokaze, da je Republika Srpska vjestacka tvorevina i da na Cirilici to nikom ne treba. Ocito se radi o jednoj osobi, koji je sve samo ne Politicar koji moze da vodi Srpski Narod. Covjek koji lupeta kao neka pijana osoba, trebao bih vec mnogo ranije da napusti Politicko Polje, ocito da nije za njega. Zamislite samo kakvu Inteligenciju posjeduje, a i ti koji ga savjetuju, nesto ne stima. Pred izbore u Austriji on preko TV media poziva Srbe da glasaju za Covjeka koji njemu imponuje, bruka. Pa i pozive na Opoziciju da donose i traze zajednicke odluke, radi ocuvanja RSe, da bi nakon toga za samo 24 sata poceo bacati Drvlje i Kamenje na iste. Takav Pretsjednik nikom ne treba, cak sta vise unistice nam i dobe odnose sa Maticom Zemljom, a R. Srpsku po meni je vec i unistio, a vi ga i dalje hvalite i uzivajte u zabludi, nek vam je samo Bog na pomoci.

ODGOVORITE
Name

Re

05.12.2016 20:09

Narod kao da je zacaran pa sve to ne vidi.

Name

Nepisani zakoni

05.12.2016 19:18

Izmedju Vucica i Dodika mora doci do sukoba. Ukoliko ga Vucic sad odmah ne unisti, Vucic ce na kraju biti gubitnik.

ODGOVORITE
Name

sova

05.12.2016 19:33

Bit će interesantno tko ono bi Pobačaj....A na lijepom Srpskom jeziku čak je i Vujaklija to lijepo opisao....Pobačaj....

Name

Ja

05.12.2016 19:18

Ovaj Vučić je uzeo sebi mnogo za pravo...

ODGOVORITE
Name

Giljotina

05.12.2016 19:44

Tesko je povjerovati da je Rusija preko Dodika pokusala da srusi, prvo Djukanovica (kako rece sam Vucic), a onda Vucica. Dodik je dokazano prozapadni covjek, jer ga je zapad i postavio na to mjesto, a to i Rusi znaju. Osim ako i jednim i drugim (Rusima i zapadu) odgovara da imaju "dvostrukog spijuna". A ovaj nas je u stanju da i to bude samo da je njemu dobro

ODGOVORITE
Name

Re

05.12.2016 19:58

To ne kaže Vučić već BIA! To kažu i dokazi ko hoće da vidi...

Name

Lud, Zbunjen

05.12.2016 20:17

Ne mogu da povjerujem da Dodik ima ikakve, pa cak i posredno, veze sa dogadjajima u Crnoj Gori i pronalazenju oruzja u jajincima. Da Bog mili sacuva.

Name

Banshee

05.12.2016 19:59

Ko je sa kim u Dilu, vidi se po novoj adresi M TEL i kiriji koju plaćaju. Od samog početka lično mi kao laiku bilo sumnjivo imenovanje Ovdašnjeg direktora za Srbiju. Sjećam se pisanja g. V. Kojim je iskazana mogućnost izbora Srbijanske vlasti za M tel. Gradnja zgrade nije stopirana. Nastavljena je .

ODGOVORITE
Name

Christian Sweden

05.12.2016 20:01

To je tu Balkan, zemlja od zla... ili kako ide ona pijesma

ODGOVORITE
Name

nevjerujem

05.12.2016 20:11

Osim sake placenika okupljeni oko Dodika sav svijet je digao ruke od njega

ODGOVORITE
Name

"samo"

05.12.2016 20:40

...i "samo" ga još podržava neki tamo Putin i Si Đinping - "šaka jada" što bi rekao Zoki.

Name

"samo"

05.12.2016 21:00

...i "samo" ga još podržava neki tamo Putin i Si Đinping - "šaka jada" što bi rekao Zoki.

Name

Joksim

05.12.2016 20:11

Mišković i Mile ronhil su se zakleli da će ga srušiti! A obzirom da su MILIJARDERI vjeruje se i da će uspjeti,NAŽALOST!

ODGOVORITE
Name

Gotov je .

05.12.2016 23:35

Apsite lopinu.

ODGOVORITE
Name

A ti...

06.12.2016 15:18

Sa tim s(e)oroševskim"gotov je" si se identifikovao...

Name

baka

06.12.2016 03:50

Hvala Vaskoviću za sve što čini, kako bi ovaj narod izveo iz neopisive tame.Bog mu dao sreću i zdravlje.

ODGOVORITE
Name

petlja

06.12.2016 11:35

bas tako.podrska prijatelju

Name

deda

07.12.2016 07:20

Dodji dedi

Name

dzoo

06.12.2016 05:05

Ovaj Dodik ce slomiti i Srbiju samo da ostane jos koju godinu Slobodan, cak i da se Srbija raspane toliko je voli. DABOG SACUVA NAS NAROD NIKO DRUGI

ODGOVORITE
Name

Vaske ispred vremena

06.12.2016 05:55

Vaskovic je nas Nostrodamus , njegova "proročanstva" ce se ostvariti jednog dana... za 20-30 godina. Vec je ispucao deset.

ODGOVORITE
Name

Dobro obavešten

06.12.2016 06:19

Vučić ima u planu da da punu podršku Srpskoj naprednoj stranci i Hadži Jovanu Mitroviću. Ne smeši se lepa budućnost Dodiku. Podrška će biti i u smislu otvaranja mnogih afera protiv Dodika, a koje će se realizovati preko Srpske napredne stranke u Republici Srpskoj. Čekaju nas zanimnjiva politička dešavanja u narednom periodu u Srpskoj!

ODGOVORITE
Name

Joj.......sta rece pa ostade ziv

06.12.2016 07:38

Kakav crni Jovan Hadzi Mitrovic. Vucic, da je htio, dao bi mu vec podrsku. Taj je ispucao svu svoju municiju prije i za vrijeme Dodika. Sta ce mu Vucic. Zasto mu narod ne daje podrsku. Poznaje ga vjerovatno. Spasce ko i drug mu Vito Tomic, na nekoliko glasova

Name

Kav crni narod, narod je ovca

06.12.2016 08:27

Ko šta pita narod? Narod se ne pita ništa. To su pokazali i zadni izbori, sve dok neko "od nekuda" ne riješi da skloni režim. Izgleda da je "neko" riješio to da uradi.

Name

MA

06.12.2016 06:33

Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem..

ODGOVORITE
Name

Student

06.12.2016 07:17

Fingirano! U većini poslova su zajedno. Čisto za primer onima kojima je leno da razmišljaju: M:tel u Radišićevoj (čitaj Dodikovoj) zgradi.

ODGOVORITE
Name

Mikac

06.12.2016 07:59

Vidim da ovdje mnogi ne mogu da naprave razliku izmedju Dodika i Vucica. Takvi i glasaju za Dodika i njegovu ekipu i, na zalost, su u vecini. Mozda stvarnoj, a mozda i "navucenoj". Ti koji glasaju za SNSD dobili su posao u drzavnim sluzbama ili su se prodali za vrecu brasna ili 50 maraka. Da bi im drzava (partije na vlasti) dala posao ili tih 50 maraka, mora da se zaduzuje, bilo u inostranstvu ili u zemlji izdavanjem obveznica. Znaci, zaduzivanjem buducih genaracija, pa i djece i unuka onih koji ih sada biraju. Drugim rijecima, svjesno ili nesvjesno, svi oni koji biraju takvu vlast rade direktno protiv samih sebe i svoje djece. A oni gore, toliko ce se obogatiti da njihova djeca i unuci nece ni zivjeti u RS. Neka vam je sa srecom u vlastitom mraku.

ODGOVORITE
Name

MIĆO

06.12.2016 08:57

Baš tako, njihova djeca već zive vani, tamo imaju kuće, stanove, poslove a mi stalno glasamo za njih !

Name

Robin

06.12.2016 08:06

Vucicu treba dati bar moralnu podrsku za borbu protiv domace i uvezene mafije. A vaskovicu sto o tome pise. Od nas ne mogu vise ocekivati. A ovaj drugi na slici i tako je ubaceni elemenat. Izvrsava naloge bjelosvjetskih kolonijalista i osvajaca.

ODGOVORITE
Name

BGD

06.12.2016 08:55

Vučiću izvadite iz ladica predmet kuća na Dedinju npr garant ima toga još....... i stvar riješena.

ODGOVORITE
Name

Dragan

06.12.2016 09:14

Robna kuća Boska sa Miškovićem i Djurićem, Telekom, EFT i otkup struje, Vukelić iz Indjije, Ćopić i šećerana Bijeljina, itd...ali ne može Vučko jer ga je Mile uvukao i uprljao kao za Prointer, Grand trade i m:tel, Beograd na vodi...pričali su mu ljudi da ne ulazi u kombinacije sa Milom, ali ti pusti milioni, kamioni, avioni...

Name

Dragan

06.12.2016 09:10

Mislim da premijer Srbije Aleksandar Vucic nece doci na proslavu dana republike srpske 09.01.2017 godine.Zivi bili pa vidjeli sa izgovorom da je ustavni sud BIH ponistio referendum o danu republike i deveti januar te da on kao legalista mora postovati ustav BIH-a a u suprotnom bi dosao u konfrontaciju sa bosnjacima....

ODGOVORITE
Name

yugosloven

06.12.2016 09:36

DODIK SERCOVAO A OSTALI OBILAZILI RATNE POLOZAJE RS KO JE VECI SRBIN

ODGOVORITE
Name

slucajno

06.12.2016 11:30

Slobodan je nesto najbolje sto je moglo da se desi u R.S. velika podrska.

ODGOVORITE
Name

srbija

06.12.2016 13:58

Vucic je snaga naroda nemogu pojedini krimosi pobjediti narod.Srbija postaje dio eu uredjena zemlja sto zelimo i vama komsijama da jednom izadjete iz mraka ..

ODGOVORITE
Name

RepublikaSRPSKA

06.12.2016 14:52

jel mislis na komsije u Federaciji nisu ti valjda braca u RS isto

Name

brzi

07.12.2016 11:42

Poslije raspada SFRJ jedina dva valjana politicara u Srbiji su S.Milosevic i A.Vucic.Tek donekle V.Kostunica.Ostali jad.S tim sto S.Milosevic nije bio dobar za ekonomiju,vjerovatno sto je politicki rastao u vrijeme komunizma.

Name

MladaBosna

06.12.2016 14:54

Vucic I Dodik su najbolji sto trenutno imamo i zato smetaju dusmanima i nazalost opoziciji koji nebiraju sredstva da naprave nered

ODGOVORITE
Name

re mlada bosna

06.12.2016 22:16

Blago tebi

Name

Ne lupetaj

07.12.2016 12:57

Poredjenje Dodika i Vučića je apsurdno. Dodik nije dostojan Vučiću pertle da veže.

Name

Velika Srbija

06.12.2016 14:59

Nemoze nam niko nista jaci smo od sudbine....cccc

ODGOVORITE
Name

ISIDORA

06.12.2016 19:30

HOĆE DA VAS ZAVADE PA DA VLADAJU DRUGI

ODGOVORITE
Name

DOX

06.12.2016 20:45

sve ti znas

ODGOVORITE
Name

re DOX

06.12.2016 22:16

Siguran budi crveni kmeru da ono što napiše Slobodan Vasković je istina 100% , ni promil manje.

Name

Buhtla Senada

07.12.2016 14:29

A sjutra Dodik i Vucic zajedno.

Name

Marko

07.12.2016 15:12

Bili na tajnom sastanku i svi znaju sta su pricali!!!

ODGOVORITE
Name

Petra

13.06.2020 17:29

SACUVAJ BOZE I SAKLONI OVO NAS NE SPASI NISTA. OVAJ DODIK CISTI PREVARANT. STA JE SVE GLUMIO I UZIMAO OD SRBIJE. LOPOVE SRAM TE BILO..

ODGOVORITE