Најава - ЛШ: Партизан - Лудвигсбург, почетак расплета...

Црно-бели у уторак (18.00) дочекују екипу коју су на старту Лиге шампиона победили у Немачкој, а која их је у међувремену престигла на табели.

Кошарка 05.12.2016 | 22:15
Најава - ЛШ: Партизан - Лудвигсбург, почетак расплета...
Бешикташ је "једном ногом" у елиминационој фази ФИБА Лиге шампиона, а Солнок мање-више отписан из борбе за првих пет места у Е групи.

Од преосталих шест тимова, чак четири - међу њима и Партизан - имају скор 3-4.

АЕК је после првог "круга" корак испред, а Лудвигсбург чак два, пошто је након пораза од Партизана на свом паркету (64:65, кошем Стефана Бирчевића у последњем секунду) и потом од Стелмета, успео да добије наредних пет утакмица!

Лудвигсбург стиже у Београд (уторак, 18.00, дворана "Александар Николић") као тим који је прошле недеље нанео Бешикташу први пораз у овом такмичењу.

"Од нашег претходног сусрета су направили неколико промена. Пре свега, довели су одличног организатора игре, Хемондса, који је најбољи асистент лиге и врло искусан играч", подвукао је Александар Џикић.

Клиф Хемондс, плејмејкер Игокее у сезони када је била победник регуларног дела АБА лиге, чак је десети Американац у тиму Лудвигсбурга.

"Играју онако како се и очекује од таквог састава - брза, атлетска кошарка у свим фазама игре, уз врло добар шут за три поена и неколико играча који су врло реална претња по кош са центарских позиција", сажео је причу Партизанов тренер.

Један од оних који морају да буду на високом нивоу да би црно-бели у уторак славили је и Вил Хечер.

"Наш противник се налази у доброј серији резултата и сигурно ће покушати да наметну ритам који му одговара. Ми желимо да задржимо фокус на стварима које ми морамо да урадимо и да наставимо напред", чија промашена слободна бацања су скупо коштала екипу у претходном колу Лиге шампиона против Сасарија.

Партизан је за овај меч снизио цену улазница, тако да за место на трибинама треба издвојити 300, а за партер 500 динара. Продаја почиње у 15 часова на благајни дворане.

ПАРОВИ 8. КОЛА:

уторак

Партизан - Лудвигсбург 18.00

среда

Бешикташ - Шарлроа 18.00
Солнок - АЕК 18.00
Стелмет - Сасари 18.00

ТАБЕЛА: Бешикташ 6-1, Лудвигсбург 5-2, АЕК 4-3, Сасари 3-4, Стелмет 3-4, Партизан 3-4, Шарлроа 3-4, Солнок 1-6.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар