Najava - LŠ: Partizan - Ludvigsburg, početak raspleta...

Crno-beli u utorak (18.00) dočekuju ekipu koju su na startu Lige šampiona pobedili u Nemačkoj, a koja ih je u međuvremenu prestigla na tabeli.

Košarka 05.12.2016 | 22:15
Najava - LŠ: Partizan - Ludvigsburg, početak raspleta...
Bešiktaš je "jednom nogom" u eliminacionoj fazi FIBA Lige šampiona, a Solnok manje-više otpisan iz borbe za prvih pet mesta u E grupi.

Od preostalih šest timova, čak četiri - među njima i Partizan - imaju skor 3-4.

AEK je posle prvog "kruga" korak ispred, a Ludvigsburg čak dva, pošto je nakon poraza od Partizana na svom parketu (64:65, košem Stefana Birčevića u poslednjem sekundu) i potom od Stelmeta, uspeo da dobije narednih pet utakmica!

Ludvigsburg stiže u Beograd (utorak, 18.00, dvorana "Aleksandar Nikolić") kao tim koji je prošle nedelje naneo Bešiktašu prvi poraz u ovom takmičenju.

"Od našeg prethodnog susreta su napravili nekoliko promena. Pre svega, doveli su odličnog organizatora igre, Hemondsa, koji je najbolji asistent lige i vrlo iskusan igrač", podvukao je Aleksandar Džikić.

Klif Hemonds, plejmejker Igokee u sezoni kada je bila pobednik regularnog dela ABA lige, čak je deseti Amerikanac u timu Ludvigsburga.

"Igraju onako kako se i očekuje od takvog sastava - brza, atletska košarka u svim fazama igre, uz vrlo dobar šut za tri poena i nekoliko igrača koji su vrlo realna pretnja po koš sa centarskih pozicija", sažeo je priču Partizanov trener.

Jedan od onih koji moraju da budu na visokom nivou da bi crno-beli u utorak slavili je i Vil Hečer.

"Naš protivnik se nalazi u dobroj seriji rezultata i sigurno će pokušati da nametnu ritam koji mu odgovara. Mi želimo da zadržimo fokus na stvarima koje mi moramo da uradimo i da nastavimo napred", čija promašena slobodna bacanja su skupo koštala ekipu u prethodnom kolu Lige šampiona protiv Sasarija.

Partizan je za ovaj meč snizio cenu ulaznica, tako da za mesto na tribinama treba izdvojiti 300, a za parter 500 dinara. Prodaja počinje u 15 časova na blagajni dvorane.

PAROVI 8. KOLA:

utorak

Partizan - Ludvigsburg 18.00

sreda

Bešiktaš - Šarlroa 18.00
Solnok - AEK 18.00
Stelmet - Sasari 18.00

TABELA: Bešiktaš 6-1, Ludvigsburg 5-2, AEK 4-3, Sasari 3-4, Stelmet 3-4, Partizan 3-4, Šarlroa 3-4, Solnok 1-6.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar