Емина: Мустафа не воли што сам мршава

Иако важи за једну од најлепших жена на нашој естради, коју су често поредили са свјетском глумицом Пенелопом Круз, Емина Јаховић признаје да јој супруг налази мане.

Србија 05.12.2016 | 13:12
Емина: Мустафа не воли што сам мршава
"Мустафа ме критикује када сам мршава, а ућути када се угојим. За разлику од њега, ја волим да сам мршава и за мене жена никада није довољно мршава, сматрам да увек може још мање килограма да има."

"Свака жена треба да изгледа здраво и да се бави спортом", каже пјевачица и тврди да градска шушкања како је најбогатија жена у Истанбулу, где живи са супругом и њихова два сина Јавузом и Јаманом, нису тачна.

"Мој муж је особа која је прије свега богата у души. Богатство не представља само да сте богати у новцу, већ да си добар човјек. Далеко да сам материјално најбогатија у Истанбулу. Мој супруг нема у ормару најскупље ствари и није од оних који по сваку цијену желе да буду у првом плану. Доста је повучена особа и породична."

"Ни једног тренутка се нисам удала због новца, славе или популарности, била сам прије њега успешна жена, особа која се озбиљно бавила послом пјевачице и зарађивала свој динар", каже Емина, која признаје да је супруг наговара да имају још једно дијете.

"Вољела бих да се остварим у улози мајке поново, али нисам сигурна да имам времена и стрпљења да све кренем испочетка. Да се бакћем око цуцли, флашица и других ствари. Док су моје другарице када сам ја била трудна излазиле у град и уживале, увијек сам им говорила: Видећете када ви будете трудне, а ја ћу да идем у град и уживам. Дошло је то вријеме сада, ја уживам, а оне подижу дјецу", кроз смијех каже пјевачица, која је била удата већ са 17 година, али из тог брака нема потомке.

(Блиц.рс)
(Фото: Дејан Бриза / РАС Србија)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Алан Форд

05.12.2016 12:48

Мустафа воли сланиницу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васо

05.12.2016 13:38

Пусти будалу Емина!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тихи

05.12.2016 16:31

Није но пара а удала се због пара . Љепота је пролазна а банковни рацун ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Болесна

06.12.2016 19:12

Не воли он сланиницу него ваљда неког да лици на зену и мајку. Да ли ви мислите да она куха несто? Не. То морају они које он плаца. Да ли је љепота у мрсавости не знам. Овиси ко ста воли. Какогод, она све лазе да је Мустафа цистио ципеле и просио не би се удала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лицно

06.12.2016 19:19

Едита Арадиновић и Вера цукиц су симбол љепоте. Стета сто се нису богато удале у Туркиyет да и о њима написете несто фино

ОДГОВОРИТЕ