Emina: Mustafa ne voli što sam mršava

Iako važi za jednu od najlepših žena na našoj estradi, koju su često poredili sa svjetskom glumicom Penelopom Kruz, Emina Jahović priznaje da joj suprug nalazi mane.

Srbija 05.12.2016 | 13:12
Emina: Mustafa ne voli što sam mršava
"Mustafa me kritikuje kada sam mršava, a ućuti kada se ugojim. Za razliku od njega, ja volim da sam mršava i za mene žena nikada nije dovoljno mršava, smatram da uvek može još manje kilograma da ima."

"Svaka žena treba da izgleda zdravo i da se bavi sportom", kaže pjevačica i tvrdi da gradska šuškanja kako je najbogatija žena u Istanbulu, gde živi sa suprugom i njihova dva sina Javuzom i Jamanom, nisu tačna.

"Moj muž je osoba koja je prije svega bogata u duši. Bogatstvo ne predstavlja samo da ste bogati u novcu, već da si dobar čovjek. Daleko da sam materijalno najbogatija u Istanbulu. Moj suprug nema u ormaru najskuplje stvari i nije od onih koji po svaku cijenu žele da budu u prvom planu. Dosta je povučena osoba i porodična."

"Ni jednog trenutka se nisam udala zbog novca, slave ili popularnosti, bila sam prije njega uspešna žena, osoba koja se ozbiljno bavila poslom pjevačice i zarađivala svoj dinar", kaže Emina, koja priznaje da je suprug nagovara da imaju još jedno dijete.

"Voljela bih da se ostvarim u ulozi majke ponovo, ali nisam sigurna da imam vremena i strpljenja da sve krenem ispočetka. Da se bakćem oko cucli, flašica i drugih stvari. Dok su moje drugarice kada sam ja bila trudna izlazile u grad i uživale, uvijek sam im govorila: Videćete kada vi budete trudne, a ja ću da idem u grad i uživam. Došlo je to vrijeme sada, ja uživam, a one podižu djecu", kroz smijeh kaže pjevačica, koja je bila udata već sa 17 godina, ali iz tog braka nema potomke.

(Blic.rs)
(Foto: Dejan Briza / RAS Srbija)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Alan Ford

05.12.2016 12:48

Mustafa voli slaninicu.

ODGOVORITE
Name

Vaso

05.12.2016 13:38

Pusti budalu Emina!!!

ODGOVORITE
Name

Tihi

05.12.2016 16:31

Nije no para a udala se zbog para . Ljepota je prolazna a bankovni racun ....

ODGOVORITE
Name

Bolesna

06.12.2016 19:12

Ne voli on slaninicu nego valjda nekog da lici na zenu i majku. Da li vi mislite da ona kuha nesto? Ne. To moraju oni koje on placa. Da li je ljepota u mrsavosti ne znam. Ovisi ko sta voli. Kakogod, ona sve laze da je Mustafa cistio cipele i prosio ne bi se udala.

ODGOVORITE
Name

Licno

06.12.2016 19:19

Edita Aradinović i Vera cukic su simbol ljepote. Steta sto se nisu bogato udale u Turkiyet da i o njima napisete nesto fino

ODGOVORITE