Партизанов шампионски тандем Ђурђевић - Леонардо!

Млади репрезентативац Србије и расни Бразилац збирно постигли 16 голова ове јесени, а против Јавора још једном показали да су најјачи адути Марка Николића...

Фудбал 05.12.2016 | 14:30
Партизанов шампионски тандем Ђурђевић - Леонардо!
Ђурђевић и Леонардо, Леонардо и Ђурђевић! И тако читаву јесен. Капитен младе репрезентације Србије и расни Бразилац носе Партизан током првог дела сезоне. Они су збирно постигли 16 голова, а на утакмици против Јавора само су још једном демонстрирали да су тренутно најјачи адути Марка Николића.

Партизан је у судару са Ивањичанима играо нападачки потентно и разноврсно. Млади шпиц је начео мрежу гостију и показао саиграчима победоносни пут.

„Најбитније је да смо узели три бода и наставили серију непобедивости. Екипа Јавора је играла отворено, нису играли као остале екипе, нису се бранили. Веома тешка утакмица у којој је друго полувреме било боље од првог, али најважније да смо узели нова три бода”, први је изрекао своје утиске Ђурђевић.

У стилу расних нападача некадашњи играч Палерма и Витесеа је затресао мрежу Јавора. Сјајно је реаговао на центаршут Милетића и стигао до шестог првенственог гола.

„Важно за једног нападача је да  настави голгетерски низ. Прорадио ми је голгетерски инстикт и после шута Милетића сам лепо уклизао и донео први погодак за црно-беле. Лично ми веома значи сваки погодак, јер то наравно доприноси самопоуздању, али и мотивише за нове победе”, додао је Ђурђевић.

Где је стао Ђурђевић наставио је Леонардо. Поново је публика на стадиону у Хумској клицала Бразилцу који је стигао до десетог гола.

„Хтео бих да се захвалим публици која је дошла на стадион и подржала нас, иако време није било најлепше односно било је  хладно. Нама много значи подршка и зато се трудимо да оправдамо њихово поверење и да добрим играма и новим бодовима задобијемо и позовемо публику како би их било што више на стадиону. Не бих волео да се више понављам и говорим исто после сваког поготка, али сада само мислимо на последње две утакмице од којих прву играмо у гостима, а другу код куће”, надовезао се Леонардо.

Тренутно најбољи стрелац Суперлиге има само један циљ – да од Партизана поново направи шампионску дружину.

„Мене голови мотивишу. Желим да Партизан побеђује и тешко подносим евентуални пораз или реми. Дошао сам у шампионски клуб и свакој утакмици тако приступам”, додао је Леонардо.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар