Partizanov šampionski tandem Đurđević - Leonardo!

Mladi reprezentativac Srbije i rasni Brazilac zbirno postigli 16 golova ove jeseni, a protiv Javora još jednom pokazali da su najjači aduti Marka Nikolića...

Fudbal 05.12.2016 | 14:30
Partizanov šampionski tandem Đurđević - Leonardo!
Đurđević i Leonardo, Leonardo i Đurđević! I tako čitavu jesen. Kapiten mlade reprezentacije Srbije i rasni Brazilac nose Partizan tokom prvog dela sezone. Oni su zbirno postigli 16 golova, a na utakmici protiv Javora samo su još jednom demonstrirali da su trenutno najjači aduti Marka Nikolića.

Partizan je u sudaru sa Ivanjičanima igrao napadački potentno i raznovrsno. Mladi špic je načeo mrežu gostiju i pokazao saigračima pobedonosni put.

„Najbitnije je da smo uzeli tri boda i nastavili seriju nepobedivosti. Ekipa Javora je igrala otvoreno, nisu igrali kao ostale ekipe, nisu se branili. Veoma teška utakmica u kojoj je drugo poluvreme bilo bolje od prvog, ali najvažnije da smo uzeli nova tri boda”, prvi je izrekao svoje utiske Đurđević.

U stilu rasnih napadača nekadašnji igrač Palerma i Vitesea je zatresao mrežu Javora. Sjajno je reagovao na centaršut Miletića i stigao do šestog prvenstvenog gola.

„Važno za jednog napadača je da  nastavi golgeterski niz. Proradio mi je golgeterski instikt i posle šuta Miletića sam lepo uklizao i doneo prvi pogodak za crno-bele. Lično mi veoma znači svaki pogodak, jer to naravno doprinosi samopouzdanju, ali i motiviše za nove pobede”, dodao je Đurđević.

Gde je stao Đurđević nastavio je Leonardo. Ponovo je publika na stadionu u Humskoj klicala Brazilcu koji je stigao do desetog gola.

„Hteo bih da se zahvalim publici koja je došla na stadion i podržala nas, iako vreme nije bilo najlepše odnosno bilo je  hladno. Nama mnogo znači podrška i zato se trudimo da opravdamo njihovo poverenje i da dobrim igrama i novim bodovima zadobijemo i pozovemo publiku kako bi ih bilo što više na stadionu. Ne bih voleo da se više ponavljam i govorim isto posle svakog pogotka, ali sada samo mislimo na poslednje dve utakmice od kojih prvu igramo u gostima, a drugu kod kuće”, nadovezao se Leonardo.

Trenutno najbolji strelac Superlige ima samo jedan cilj – da od Partizana ponovo napravi šampionsku družinu.

„Mene golovi motivišu. Želim da Partizan pobeđuje i teško podnosim eventualni poraz ili remi. Došao sam u šampionski klub i svakoj utakmici tako pristupam”, dodao je Leonardo.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar