Разочаран, фрустриран, понижен...!

"Осећам се одговорним за резултате. Изгубили смо интензитет у тренингу и оштрину", поручује Славен Билић после дебакла против Арсенала (1:5).

Фудбал 05.12.2016 | 14:00
Разочаран, фрустриран, понижен...!
Прошле године једно од највећих изненађења Премијер лиге, ове године канал. Све се окренуло за Вест Хем у протеклих неколико месеци, а прелазак на Олимпијски стадион уместо берићета донео је бриге и борбу за опстанак.

Арсенал се прошетао синоћ на терену Чекићара, понизио их тријумфом од чак 5:1 па није ни чудо што је Славен Билић незадовољан, свестан да му се клупа дрма. Логично, уложене су огромне паре током лета (62.000.000 евра), никакав искорак није направљен, избачени су и из Европе.

Отуда велико разочарање хрватског тренера.

“Врло сам разочаран, фрустриран и понижен. Осећам се одговорним за овај резултат. Када подвучем црту у односу на предсезону, осећам да смо изгубили интензитет у тренингу и оштрину. Само у неком тренутку појави се жар, али га нигде нема. Зато не можемо да играмо добро током свих 90 минута. Фали нам посвећеност”, сматра Билић.

Хрватски тренер каже даје излазак из кризе могућ само ако опет пронађе ту оштрину на тренинзима.

“Нисмо први тим који ју је изгубио, а нећемо бити ни последњи. Она се налази негде у нама скривена. Играчи не морају да преузимају одговорност, ја ћу то урадити за њих. То је задатак менаџера. Нисмо заборавили да играмо фудбал, нисмо заборавили да будемо креативни, само смо изгубили оштрину”, закључује Славен Билић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар