Razočaran, frustriran, ponižen...!

"Osećam se odgovornim za rezultate. Izgubili smo intenzitet u treningu i oštrinu", poručuje Slaven Bilić posle debakla protiv Arsenala (1:5).

Fudbal 05.12.2016 | 14:00
Razočaran, frustriran, ponižen...!
Prošle godine jedno od najvećih iznenađenja Premijer lige, ove godine kanal. Sve se okrenulo za Vest Hem u proteklih nekoliko meseci, a prelazak na Olimpijski stadion umesto berićeta doneo je brige i borbu za opstanak.

Arsenal se prošetao sinoć na terenu Čekićara, ponizio ih trijumfom od čak 5:1 pa nije ni čudo što je Slaven Bilić nezadovoljan, svestan da mu se klupa drma. Logično, uložene su ogromne pare tokom leta (62.000.000 evra), nikakav iskorak nije napravljen, izbačeni su i iz Evrope.

Otuda veliko razočaranje hrvatskog trenera.

“Vrlo sam razočaran, frustriran i ponižen. Osećam se odgovornim za ovaj rezultat. Kada podvučem crtu u odnosu na predsezonu, osećam da smo izgubili intenzitet u treningu i oštrinu. Samo u nekom trenutku pojavi se žar, ali ga nigde nema. Zato ne možemo da igramo dobro tokom svih 90 minuta. Fali nam posvećenost”, smatra Bilić.

Hrvatski trener kaže daje izlazak iz krize moguć samo ako opet pronađe tu oštrinu na treninzima.

“Nismo prvi tim koji ju je izgubio, a nećemo biti ni poslednji. Ona se nalazi negde u nama skrivena. Igrači ne moraju da preuzimaju odgovornost, ja ću to uraditi za njih. To je zadatak menadžera. Nismo zaboravili da igramo fudbal, nismo zaboravili da budemo kreativni, samo smo izgubili oštrinu”, zaključuje Slaven Bilić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar