Болт прихватио изазов Обамејана!

Немаш шансе, нико није бржи од мене на 30 метара! "На десет можда може, јер тренира сваког дана, али све после тога нема шансе. Ја сам главни“, поручује рекордер са Јамајке.

Остали спортови 06.12.2016 | 12:45
Болт прихватио изазов Обамејана!
Јусеин Болт почео је да планира фудбалску каријеру када се буде повукао из атлетике.

Легендарни атлетичар са Јамајке најавио је повлачење следећег лета по завршетку Светског првенства, а већ је почео да тренира са Борусијом из Дортмунда. Деветоструки олимпијски победник не крије да је Манчестер Јунајтед тим његових снова и открива да је већ повукао кораке у том смеру.

„Фудбал је дефинитивно ствар која ме занима по завршетку атлетске каријере, па сам већ почео да повлачим потезе како бих остварио те намере. Много тога је већ речено, много тога урађено, видећемо шта ће на крају од свега бити“, рекао је Болт за Скај Спортс.

Власник Пуме, која му је спонзор, издејствовао му је тренинге са Дортмундом.

„Шефови ове компаније знају људе у Борусији и само су окренули телефон. Немци су рекли да им не смета да тренирам са њима. Намеравам то да урадим када се заврши сезона и видећемо шта ће се десити. Биће то за мене велика ствар, а ако успем да обучем дрес Манчестер Јунајтеда била би то велика ствар за мене“, напомиње Болт.

Нападач Борусије Пјер Емерик Обамејан изазвао је Болта да се тркају на 30 метара, али спринтер са Јамајке сматра да је то прелака трка за њега.

„Многи фудбалери ме прозивају и мисле у својим главама да је то само забава, али за мене није. Мени је то стварност. Наредних дана ћу се појавити у Дортмунду па ћемо да видимо. Ниједан фудбалер не може да ме победи на 30 метара. На десет можда може, јер тренира сваког дана, али све после тога нема шансе. Ја сам главни“, у свом стилу закључује Болт.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар