Bolt prihvatio izazov Obamejana!

Nemaš šanse, niko nije brži od mene na 30 metara! "Na deset možda može, jer trenira svakog dana, ali sve posle toga nema šanse. Ja sam glavni“, poručuje rekorder sa Jamajke.

Ostali sportovi 06.12.2016 | 12:45
Bolt prihvatio izazov Obamejana!
Jusein Bolt počeo je da planira fudbalsku karijeru kada se bude povukao iz atletike.

Legendarni atletičar sa Jamajke najavio je povlačenje sledećeg leta po završetku Svetskog prvenstva, a već je počeo da trenira sa Borusijom iz Dortmunda. Devetostruki olimpijski pobednik ne krije da je Mančester Junajted tim njegovih snova i otkriva da je već povukao korake u tom smeru.

„Fudbal je definitivno stvar koja me zanima po završetku atletske karijere, pa sam već počeo da povlačim poteze kako bih ostvario te namere. Mnogo toga je već rečeno, mnogo toga urađeno, videćemo šta će na kraju od svega biti“, rekao je Bolt za Skaj Sports.

Vlasnik Pume, koja mu je sponzor, izdejstvovao mu je treninge sa Dortmundom.

„Šefovi ove kompanije znaju ljude u Borusiji i samo su okrenuli telefon. Nemci su rekli da im ne smeta da treniram sa njima. Nameravam to da uradim kada se završi sezona i videćemo šta će se desiti. Biće to za mene velika stvar, a ako uspem da obučem dres Mančester Junajteda bila bi to velika stvar za mene“, napominje Bolt.

Napadač Borusije Pjer Emerik Obamejan izazvao je Bolta da se trkaju na 30 metara, ali sprinter sa Jamajke smatra da je to prelaka trka za njega.

„Mnogi fudbaleri me prozivaju i misle u svojim glavama da je to samo zabava, ali za mene nije. Meni je to stvarnost. Narednih dana ću se pojaviti u Dortmundu pa ćemo da vidimo. Nijedan fudbaler ne može da me pobedi na 30 metara. Na deset možda može, jer trenira svakog dana, ali sve posle toga nema šanse. Ja sam glavni“, u svom stilu zaključuje Bolt.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar