''Војвођански снајпер'' иде код Вељка Пауновића кад већ није отишао у ПЛ!

Обештећење око 3.000.000 евра!

Фудбал 05.12.2016 | 20:00
''Војвођански снајпер'' иде код Вељка Пауновића кад већ није отишао у ПЛ!
Док се чак расплет око Бастијана Швајнштајгера, односно одговор немачког везисте на понуђен уговор вредан 16.500.000 евра, амерички МЛС лига Чикаго Фајр јури још појачања по Европи. Тренер Вељко Пауновић је пронашао још једну, нама у Србију познату мету.

Према писању пољских медија, Чикаго жели да наредног јануара доведе у своје редовеНемању Николића из Легије. Момак из Сенте који брани боје мађарске репрезентације је пре годину и по дана прешао из Видеотона у Легију и оставио сјајан утисак у дрес пољског клуба.

У дебитантској сезони је био први стрелац лиге са 28 голова у 37 утакмица и један од најзаслужнијих за освојену титулу. А потом и пласман Легије у Лигу шампиона. И ову сезону је почео добро. У првенству је дао седам голова на 12 мечева, а у еврокуповима шест погодака на осам утакмица.

Вељко Пауновић је добо упућен у квалитет земљака који игра за репрезентацију Мађарске и жели да га доведе у своје редове. Чикаго је и раније доводио играче из Пољске, с обзиром да је у овом граду велика пољска емиграција, а Николићев долазак би обрадовао многе Пољаке у Чикагу.

Иако има добар учинак ове сезоне, Николић је у последње време изгубио место у стартној постави Легије од Александра Пријовића и Легија му је дала зелено светло за трансфер. Под условом да Американци уплате 3.000.000 евра за обештећење. Николић је прошлог лета био близу преласка у Хал Сити, али је острвски премијерлигаш у последњем тренутку одустао од посла.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар