''Vojvođanski snajper'' ide kod Veljka Paunovića kad već nije otišao u PL!

Obeštećenje oko 3.000.000 evra!

Fudbal 05.12.2016 | 20:00
''Vojvođanski snajper'' ide kod Veljka Paunovića kad već nije otišao u PL!
Dok se čak rasplet oko Bastijana Švajnštajgera, odnosno odgovor nemačkog veziste na ponuđen ugovor vredan 16.500.000 evra, američki MLS liga Čikago Fajr juri još pojačanja po Evropi. Trener Veljko Paunović je pronašao još jednu, nama u Srbiju poznatu metu.

Prema pisanju poljskih medija, Čikago želi da narednog januara dovede u svoje redoveNemanju Nikolića iz Legije. Momak iz Sente koji brani boje mađarske reprezentacije je pre godinu i po dana prešao iz Videotona u Legiju i ostavio sjajan utisak u dres poljskog kluba.

U debitantskoj sezoni je bio prvi strelac lige sa 28 golova u 37 utakmica i jedan od najzaslužnijih za osvojenu titulu. A potom i plasman Legije u Ligu šampiona. I ovu sezonu je počeo dobro. U prvenstvu je dao sedam golova na 12 mečeva, a u evrokupovima šest pogodaka na osam utakmica.

Veljko Paunović je dobo upućen u kvalitet zemljaka koji igra za reprezentaciju Mađarske i želi da ga dovede u svoje redove. Čikago je i ranije dovodio igrače iz Poljske, s obzirom da je u ovom gradu velika poljska emigracija, a Nikolićev dolazak bi obradovao mnoge Poljake u Čikagu.

Iako ima dobar učinak ove sezone, Nikolić je u poslednje vreme izgubio mesto u startnoj postavi Legije od Aleksandra Prijovića i Legija mu je dala zeleno svetlo za transfer. Pod uslovom da Amerikanci uplate 3.000.000 evra za obeštećenje. Nikolić je prošlog leta bio blizu prelaska u Hal Siti, ali je ostrvski premijerligaš u poslednjem trenutku odustao od posla.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar