Аустрија: Пресудила мајци, брату, дјеци...

Полиција је у Аустрији у кући нашла шесторо мртвих чланова једне породице, ћерка је пиштољем убила своје родитеље па браћу и сестре, а онда је пресудила себи, пишу медији

Свијет 01.12.2016 | 17:35
Аустрија: Пресудила мајци, брату, дјеци...
Аустријска полиција је у четвртак у кући у месту Беајмкирхен  пронашла шесторо мртвих чланова једне породице. Тужилац је потврдио су међу мртвима и деца, старости од седам до 10 година.

Сумња се на породичну драму. Како се наводи, реч је о вишеструком убиству и самоубИству. Наводно је ћерка (35) пиштољем убила мајку (59), брата (40) и троје деце - два сина стара девет и десет година те ћерку стару седам година, као и породичног пса.

На крају је пресудила и себи, пишу аустрисјки медији.

Убијена деца се данима нису појављивала у школи, а када се тачно десио крвави догађај још увек нијепознато, јавља Кронен Цајтунг.

Како наводи Билд, полиција тренутно не жели да објављује никакве детаље злочина, а истрага је у току.

Три генерације живеле у бившем мотелу

Зграда у којој се десио стравичан злочин некада је била мотел, а у њој су према писању аустријских медија живеле три генерације ове породице пошто је мотел затворен.

Комшија који је 20 година водио овај мотел, пре годину дана продао је несрећној породицу ову зграду у чијем комшилуку његова ћерка и даље станује. Породицу је описао као "ненаметљиве" људе с којима нико није имао проблема. Нико од комшија није сведочио ниједној њиховој свађи.

Иначе, Беајмкирхен  је малени градић са око 5.000 становника, који се налази западно од Беча.

Извор: Билд/Кронен Цајтунг

Коментари / 0

Оставите коментар