Austrija: Presudila majci, bratu, djeci...

Policija je u Austriji u kući našla šestoro mrtvih članova jedne porodice, ćerka je pištoljem ubila svoje roditelje pa braću i sestre, a onda je presudila sebi, pišu mediji

Svijet 01.12.2016 | 17:35
Austrija: Presudila majci, bratu, djeci...
Austrijska policija je u četvrtak u kući u mestu Beajmkirhen  pronašla šestoro mrtvih članova jedne porodice. Tužilac je potvrdio su među mrtvima i deca, starosti od sedam do 10 godina.

Sumnja se na porodičnu dramu. Kako se navodi, reč je o višestrukom ubistvu i samoubIstvu. Navodno je ćerka (35) pištoljem ubila majku (59), brata (40) i troje dece - dva sina stara devet i deset godina te ćerku staru sedam godina, kao i porodičnog psa.

Na kraju je presudila i sebi, pišu austrisjki mediji.

Ubijena deca se danima nisu pojavljivala u školi, a kada se tačno desio krvavi događaj još uvek nijepoznato, javlja Kronen Cajtung.

Kako navodi Bild, policija trenutno ne želi da objavljuje nikakve detalje zločina, a istraga je u toku.

Tri generacije živele u bivšem motelu

Zgrada u kojoj se desio stravičan zločin nekada je bila motel, a u njoj su prema pisanju austrijskih medija živele tri generacije ove porodice pošto je motel zatvoren.

Komšija koji je 20 godina vodio ovaj motel, pre godinu dana prodao je nesrećnoj porodicu ovu zgradu u čijem komšiluku njegova ćerka i dalje stanuje. Porodicu je opisao kao "nenametljive" ljude s kojima niko nije imao problema. Niko od komšija nije svedočio nijednoj njihovoj svađi.

Inače, Beajmkirhen  je maleni gradić sa oko 5.000 stanovnika, koji se nalazi zapadno od Beča.

Izvor: Bild/Kronen Cajtung

Komentari / 0

Ostavite komentar