Звезда најгледанија у Евролиги!

Кошаркаши Црвене звезде играју одлично ове сезоне у Евролиги, а њихове добре партије прати и велика посета на мечевима у Београду.

Кошарка 02.12.2016 | 10:45
Звезда најгледанија у Евролиги!
Црвено-беле је на четири до сада одиграна меча у престоници гледало 50.830 навијача. Са том посетом Звезда је најгледанији клуб у Евролиги ове сезоне!

Иза изабраника Дејана Радоњића се налази наредни противник у елитном такмичењу Жалгирис, ког је до сада пратило 50.473 гледалаца.

Пошто ће ова два клуба у петак (19) одмерити снаге у 10. колу у хали „Александар Николић“, јасно је да је ово прилика за црвено-беле да додатно увећају предност по броју навијача.

Када се у обзир узме просечна посета по мечу, и ту је Звезда доминантна. Шампиона Србије и АБА лиге по мечу прати 12.708 гледалаца, затим следе Басконија са 11.140, док је Макаби трећи са 11.060 гледалаца.

Црвено-белима ће меч против Жалгириса бити пети на домаћем терену, а Звезда досад има учинак 2-2. У Београду су побеђени Армани и Барселона. Меч против Жалгириса је права прилика да се упише трећа победа код куће.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар