Zvezda najgledanija u Evroligi!

Košarkaši Crvene zvezde igraju odlično ove sezone u Evroligi, a njihove dobre partije prati i velika poseta na mečevima u Beogradu.

Košarka 02.12.2016 | 10:45
Zvezda najgledanija u Evroligi!
Crveno-bele je na četiri do sada odigrana meča u prestonici gledalo 50.830 navijača. Sa tom posetom Zvezda je najgledaniji klub u Evroligi ove sezone!

Iza izabranika Dejana Radonjića se nalazi naredni protivnik u elitnom takmičenju Žalgiris, kog je do sada pratilo 50.473 gledalaca.

Pošto će ova dva kluba u petak (19) odmeriti snage u 10. kolu u hali „Aleksandar Nikolić“, jasno je da je ovo prilika za crveno-bele da dodatno uvećaju prednost po broju navijača.

Kada se u obzir uzme prosečna poseta po meču, i tu je Zvezda dominantna. Šampiona Srbije i ABA lige po meču prati 12.708 gledalaca, zatim slede Baskonija sa 11.140, dok je Makabi treći sa 11.060 gledalaca.

Crveno-belima će meč protiv Žalgirisa biti peti na domaćem terenu, a Zvezda dosad ima učinak 2-2. U Beogradu su pobeđeni Armani i Barselona. Meč protiv Žalgirisa je prava prilika da se upiše treća pobeda kod kuće.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar