Брчко: Ухапшени кријумчари оружја

У међународној полицијској акцији „Калибар“ коју је провела Полиција Брчко дистрикта, по налогу Суда и Тужилаштва БиХ уз подршку центара јавне безбједности Републике Српске у Бијељини и Добоју, МУП-а Зеничко-добојског и Посавског кантона, ухапшено је 10 лица, а за једним се још трага, саопштио је на конференцији за новинаре шеф Полиције у Брчком Горан Писић.

Босна и Херцеговина 30.11.2016 | 22:25
Брчко: Ухапшени кријумчари оружја
Ухапшени се сумњиче да су организовали кријумчарење оружја, војне опреме, експлозива и опојних дрога из БиХ у Западну Европу.

„У 33 претреса на 15 локација на ширем простору БиХ пронађено је и одузето, између осталог: 16 пушака, 73 бомбе, три пиштоља, више од 12 килограма пластичног експлозива, већа количина крупне и ситне муниције и војне опреме, све припремљено за транспорт у земљу западне Европе“, објаснио је Писић и додао да се акција „Калибар“ наставља и наредних дана.

Код ухапшених су, речено је на конференцији за новинаре, пронађени и одузети и други предмети и роба који се доводе у везу с крађама возила и пљачкама.

(БН телевизија)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Братство и јединство

30.11.2016 21:53

Баш смо специјална држава, убили се за циркуса. Када су паре и шверц у питању, не постоји разлика у вјери и нацији, отимају сложно ко да их је иста "мајка" окотила. Да нам Бог поживи наше политичаре још хиљаду година, боље не заслужујемо. Не желим да се "качите" на мој коментар, сви сте/смо исти, украли би дјетету чоколаду из уста када би имали прилику. ЈЕДИНА РАЗЛИКА између "поштених" и лопова је да се "поштени" мало више боје затвора и дегенека од полиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво за коментар

01.12.2016 05:21

Нека политичари узму примјер од ових тако добрих сарадника.

Name

бри фс

01.12.2016 07:24

Криминал нема вјеру и нацију само циљ......

Name

Логика...

30.11.2016 23:30

Кријумцари..?? Ево ко су: Ја , Ваха , Огло , Цоско , Коцко....Био је јос један ал никако се имена сјетити.

ОДГОВОРИТЕ