Brčko: Uhapšeni krijumčari oružja

U međunarodnoj policijskoj akciji „Kalibar“ koju je provela Policija Brčko distrikta, po nalogu Suda i Tužilaštva BiH uz podršku centara javne bezbjednosti Republike Srpske u Bijeljini i Doboju, MUP-a Zeničko-dobojskog i Posavskog kantona, uhapšeno je 10 lica, a za jednim se još traga, saopštio je na konferenciji za novinare šef Policije u Brčkom Goran Pisić.

Bosna i Hercegovina 30.11.2016 | 22:25
Brčko: Uhapšeni krijumčari oružja
Uhapšeni se sumnjiče da su organizovali krijumčarenje oružja, vojne opreme, eksploziva i opojnih droga iz BiH u Zapadnu Evropu.

„U 33 pretresa na 15 lokacija na širem prostoru BiH pronađeno je i oduzeto, između ostalog: 16 pušaka, 73 bombe, tri pištolja, više od 12 kilograma plastičnog eksploziva, veća količina krupne i sitne municije i vojne opreme, sve pripremljeno za transport u zemlju zapadne Evrope“, objasnio je Pisić i dodao da se akcija „Kalibar“ nastavlja i narednih dana.

Kod uhapšenih su, rečeno je na konferenciji za novinare, pronađeni i oduzeti i drugi predmeti i roba koji se dovode u vezu s krađama vozila i pljačkama.

(BN televizija)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Bratstvo i jedinstvo

30.11.2016 22:53

Baš smo specijalna država, ubili se za cirkusa. Kada su pare i šverc u pitanju, ne postoji razlika u vjeri i naciji, otimaju složno ko da ih je ista "majka" okotila. Da nam Bog poživi naše političare još hiljadu godina, bolje ne zaslužujemo. Ne želim da se "kačite" na moj komentar, svi ste/smo isti, ukrali bi djetetu čokoladu iz usta kada bi imali priliku. JEDINA RAZLIKA između "poštenih" i lopova je da se "pošteni" malo više boje zatvora i degeneka od policije.

ODGOVORITE
Name

Bravo za komentar

01.12.2016 06:21

Neka političari uzmu primjer od ovih tako dobrih saradnika.

Name

bri fs

01.12.2016 08:24

Kriminal nema vjeru i naciju samo cilj......

Name

Logika...

01.12.2016 00:30

Krijumcari..?? Evo ko su: Ja , Vaha , Oglo , Cosko , Kocko....Bio je jos jedan al nikako se imena sjetiti.

ODGOVORITE