Одбојкаши Србије ускоро у Бањалуци?!

Предсједник Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић најавио гостовање репрезентације Србије у Бањалуци.

Остали спортови 01.12.2016 | 15:45
Одбојкаши Србије ускоро у Бањалуци?!
Након ватерполиста, рукометаша и рукометашица, кошаркаша и кошаркашица у Бањалуци би ускоро могли да гостују и одбојкаши Србије.

То је жеља Зорана Гајића, новоизабраног предсједника Одбојкашког савеза Србије.

"Један од мојих циљева је сарадња с Одбојкашким савезом Републике Српске, која би се односила на стручна усавршавања, али и једна од мојих жеља је да наше селекције одраде дио припрема у РС и да одиграју неке утакмице. Рано је говорити када би се то могло реализовати, али жеља постоји и радићемо на томе да је испунимо. Такође, желимо и сарадњу са ОС БиХ", рекао је Гајић у разговору за "Независне".

Додао је како за Владимира Грбића увијек има мјеста у Савезу, те како није сметња за рад ОСС, што је предсједник уједно и тренер екипе у Азербејџану.

" Не може да утиче. Знате и сами каква је сезона у одбојци, шест месеци немам шта да радим у Београду, а уз то клуб ме максимално подржава и могу сваке недеље да будем у Србији. Ни неки моји претходници нису били више од мене у Београду, ја ћу бити бар дан дуже од њих. Такође, савремена средства комуникације су таква да са Северног пола можете да водите послове било где и тај аргумент противничке стране да не могу да водим и клуб и Савез је веома слаб", рекао је Гајић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар