Невјенчани супруг напао породиљу на КЦ

Незапамћена драма одиграла се синоћ у Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци када је 31-годишњи мушкарац ушетао у породилиште и ножем повриједио 32-годишњу породиљу, с којом је био у ванбрачној заједници. Нападач, који је иначе невјенчани супруг породиље, након напада је ухапшен. Породиља која је нападнута родила је тројке.

Република Српска 30.11.2016 | 15:59
Невјенчани супруг напао породиљу на КЦ
Тридесетједногодишњи мушкарац физички је насрнуо на невјенчану супругу на Клиници за гинекологију Клиничког центра Бањалука. Мушкарац је невјенчану супругу, која је на Клиничком центру родила три дјечака, посјекао ножем по руци. На Клиници за гинекологију увјеравају да је породиља која је нападнута физички и психички у реду.

Нападач на породиљу је, након што је удаљен са клинике, ухапшен у непосредној близини породилишта.

Након хапшења насилник је претресен и том приликом код њега је пронађен нож за који се вјерује да је коришћен у нападу. Нож је одузет и биће упућен на вјештачење, а 31-годишњак је спроведен у полицијску станицу на даљу криминалистичку обраду.

О цијелом случају обавијештено је Окружно тужилаштву у Бањалуци које је случај оквалификовало као кривично дјело насиља у породици или породичној заједници, јер је нападач са жртвом живио у ванбрачној заједници.

(БН телевизија)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Д.

30.11.2016 13:46

Замисли, лицно разговарала са пацијенткињом. Wау! Сеф моје клинике, проф. М. свјетска фаца, прица са сваком бакицом и сваким могуцим пацијентом. Обицно и разумљиво, без обзира на вазност ситуације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ста.

03.12.2016 18:30

То је био сигурно неки ,из увоза са нафтним доларима.

Name

ис

30.11.2016 20:48

Ма љепота,није то ниста,нека га пусте.....па када несто горе направи,као и сви остали поремецени насилници,нека се тек онда прица о томе....

ОДГОВОРИТЕ
Name

УКЦ Бања Лука

01.12.2016 20:28

Јаваскук на све стране Станетиц полупао лончиће

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТД

02.12.2016 07:36

Види, чувена 'СДСовка' начелница код Богданића и још је члан највишег тијела које креира здравствену политику у РС (Здравствени савјет). Папак до папка

ОДГОВОРИТЕ