Nevjenčani suprug napao porodilju na KC

Nezapamćena drama odigrala se sinoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci kada je 31-godišnji muškarac ušetao u porodilište i nožem povrijedio 32-godišnju porodilju, s kojom je bio u vanbračnoj zajednici. Napadač, koji je inače nevjenčani suprug porodilje, nakon napada je uhapšen. Porodilja koja je napadnuta rodila je trojke.

Republika Srpska 30.11.2016 | 15:59
Nevjenčani suprug napao porodilju na KC
Tridesetjednogodišnji muškarac fizički je nasrnuo na nevjenčanu suprugu na Klinici za ginekologiju Kliničkog centra Banjaluka. Muškarac je nevjenčanu suprugu, koja je na Kliničkom centru rodila tri dječaka, posjekao nožem po ruci. Na Klinici za ginekologiju uvjeravaju da je porodilja koja je napadnuta fizički i psihički u redu.

Napadač na porodilju je, nakon što je udaljen sa klinike, uhapšen u neposrednoj blizini porodilišta.

Nakon hapšenja nasilnik je pretresen i tom prilikom kod njega je pronađen nož za koji se vjeruje da je korišćen u napadu. Nož je oduzet i biće upućen na vještačenje, a 31-godišnjak je sproveden u policijsku stanicu na dalju kriminalističku obradu.

O cijelom slučaju obaviješteno je Okružno tužilaštvu u Banjaluci koje je slučaj okvalifikovalo kao krivično djelo nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici, jer je napadač sa žrtvom živio u vanbračnoj zajednici.

(BN televizija)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

D.

30.11.2016 13:46

Zamisli, licno razgovarala sa pacijentkinjom. Wau! Sef moje klinike, prof. M. svjetska faca, prica sa svakom bakicom i svakim mogucim pacijentom. Obicno i razumljivo, bez obzira na vaznost situacije.

ODGOVORITE
Name

sta.

03.12.2016 18:30

To je bio sigurno neki ,iz uvoza sa naftnim dolarima.

Name

is

30.11.2016 20:48

Ma ljepota,nije to nista,neka ga puste.....pa kada nesto gore napravi,kao i svi ostali poremeceni nasilnici,neka se tek onda prica o tome....

ODGOVORITE
Name

UKC Banja Luka

01.12.2016 20:28

Javaskuk na sve strane Stanetic polupao lončiće

ODGOVORITE
Name

STD

02.12.2016 07:36

Vidi, čuvena 'SDSovka' načelnica kod Bogdanića i još je član najvišeg tijela koje kreira zdravstvenu politiku u RS (Zdravstveni savjet). Papak do papka

ODGOVORITE