Вођа навијача: Знам ко је убио Салета!

Вељко Беливук, вођа навијача Партизана, прихватио је разговор за Њузвик иако „ово за новине баш не волим, али сам свестан да морамо да се појавимо и нешто кажемо“.

Србија 30.11.2016 | 13:10
Вођа навијача: Знам ко је убио Салета!
Верује да унапред зна какви ће бити коментари јер о навијачима, поготово навијачима Партизана, „сви мисле да су пробисвети, наркомани, алкохоличари... А ја имам жену и двоје деце, радим нормално као и други, иде ми стаж, плаћам порезе држави“, каже за Њузвик.

Ружно је да тако пишу



О наводном надимку свог страдалог друга Александра Станковића још на почетку додаје:

"Па, ко је њега звао Мутави? Јесте то помињано, али ко је за његовог живота смео да му се тако обрати? Убијен Мутави! Најблаже речено, много је ружно да тако пишу" каже Беливук.

Нисмо невини, али ни лоши

Немогуће је другачије почети него од Салетовог убиства, о чему, објашњава, може само делимично да говори:

-Нисмо ми невини, не могу то да кажем... Да нас из чиста мира повлаче по новинама. Али нисмо ни толико лоши. И Сале је имао врлине и мане. Да знамо шта се десило са Салетом, знамо, нисмо будале. Многима смо стали на жуљ, многима који су неисправни, многи су се удружили против нас и десило се то што се десило. Има ствари о којима морам добро да размишљам шта причам. Не зато што се некога бојим, него зато што имам неке принципе. Али да је познато због чега је убијен, познато је.



О тучи испред стадиона

Беливук описује и фамозну тучу испред стадиона Партизана, кад је претукао радника обезбеђења Божу Кумбуровића:

-Значи, руком га померим и он тада изговара: „Ма, немој да вас разбуцам, да вам ј...“ Како ми је поменуо мајку, истог тренутка... Пишу, ударио га на кварно. Ударити на кварно је кад неком приђете с леђа и ударите га. А ја да шаљем „телеграм“ боксеру који је наступао за репрезентацију да ћу да га ударим, од тога нема ништа. Искрено да вам кажем, он је добро прошао. Он је одлично прошао.

Вавић их малтретирао

Вођа навијача црно-белих оптужио је бившу екипу групе Алкатраз око Вавића да су малтретирали људе на трибини и да су отимали новац од играча:

- Знате како, фудбалери су, по мом мишљењу, најгори људи убедљиво. Има неколико изузетака, свака им част. Имате Салета Илића, па Божинова, већег Србина од пола ових овде што играју. Али одређени фудбалери су волели да изађу на сплав, да се сликају с тим Вавићем, да се возе блиндираним колима... Зашто? Промашили су професију.

Извор: Курир
Фото: Зорана Јевтић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

кондор

30.11.2016 13:30

Отегнуће он тебе, јер када се погледа снимак јасно се види да све лажеш и да си га мучки и покварено, више пута , без разлога, крвнички ударио. Тако ће проћи и Ристић, јер је очито да сте ви прави "витезови" и да не знате другачије него кварно. Чак сте га и касније ударали немоћнога и не био у вашој кожи, сигуран да ће вам бити враћено и да ћете остати без главе. Зато вас човјек није ни теретио и ви добро знате шта вас чека. Заслужили сте.

ОДГОВОРИТЕ