На боку Обрадовић, у срцу одбране Спајић и Суботић?!

Андерлехт спрема српску дефанзиву!

Фудбал 05.12.2016 | 19:30
На боку Обрадовић, у срцу одбране Спајић и Суботић?!
Навикао је Андерлехт своје навијаче на српске фудбалере, са којима је имао великог успеха. Некада Ненад Јестровић и Милан Јовановић, па онда Александар Митровић, сада Иван Обрадовић и Урош Спајић, а ускоро би Краљевски клуб из Брисела могао да појача и Невен Суботић. 

Српски штопер дефинитивно ће напустити Дортмунд колико већ на зиму, а међу заинтересованим клубовима су Мидлзбро и Галатасарај. Међутим, сада се у трку за потпис некада стандардног српског репрезентативца укључио и белгијски великан, који планира да зацементира срце одбране у намери да шампионску круну коначно врати у Брисел. 

Подсетимо, Андерлехт је Суботића такође желео и у августу, али су преговори пропали из два разлога - прво зато што је играч већ имао договорен трансфер у Мидлзбро за 10.000.000 евра, потом и због повреде која је 27-годишњег дефанзивца одвојила од терена на дужи временски период. 

Сада је Андерлехт решио да окуша срећу још једном. У случају новог неуспеха, као резервна опција је означен Николас Ломбертс из Зенита. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар