Na boku Obradović, u srcu odbrane Spajić i Subotić?!

Anderleht sprema srpsku defanzivu!

Fudbal 05.12.2016 | 19:30
Na boku Obradović, u srcu odbrane Spajić i Subotić?!
Navikao je Anderleht svoje navijače na srpske fudbalere, sa kojima je imao velikog uspeha. Nekada Nenad Jestrović i Milan Jovanović, pa onda Aleksandar Mitrović, sada Ivan Obradović i Uroš Spajić, a uskoro bi Kraljevski klub iz Brisela mogao da pojača i Neven Subotić. 

Srpski štoper definitivno će napustiti Dortmund koliko već na zimu, a među zainteresovanim klubovima su Midlzbro i Galatasaraj. Međutim, sada se u trku za potpis nekada standardnog srpskog reprezentativca uključio i belgijski velikan, koji planira da zacementira srce odbrane u nameri da šampionsku krunu konačno vrati u Brisel. 

Podsetimo, Anderleht je Subotića takođe želeo i u avgustu, ali su pregovori propali iz dva razloga - prvo zato što je igrač već imao dogovoren transfer u Midlzbro za 10.000.000 evra, potom i zbog povrede koja je 27-godišnjeg defanzivca odvojila od terena na duži vremenski period. 

Sada je Anderleht rešio da okuša sreću još jednom. U slučaju novog neuspeha, kao rezervna opcija je označen Nikolas Lomberts iz Zenita. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar