У центру Требиња изгорио "голф 2"

У Требињу је изгорјело возило "голф 2", али повријеђених није било, саопштено је из Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Требиње.

Република Српска 30.11.2016 | 10:09
У центру Требиња изгорио "голф 2"
Аутомобил, који је ноћас изгорио, био је паркиран испред зграде у Улици Републике Српске.

Током увиђаја кога је обавила требињска полиција изузети су одређени предмети чијим ће се вјештачењем утврдити узрок пожара на аутомобилу.

Према незваничним сазнањима, возило је власништво П. Руњевца.

Извор: Срна

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Природни закони су неумољиви

30.11.2016 11:04

Балканска посла. Неко те је преварио. Неко ти је несто отео. Неко ти је несто украо. Неко ти је силовао кцерку. Неко те је измлатио. Неко ти је некога убио. ИТД...Органима дрзаве се немас засто обрацати, нецес бити обестецен. Они су ту про форме, да се казе да постоји та и та дрзава, и да имају гдје бити удомљени. Ти онда узмес закон у своје руке. И запалис му ауто, убијес и ти некох његовог, платис некеомке да и њега измарису, итд. Бице тога све висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кк

30.11.2016 12:46

Засто полиција не забрани Голф 2 и уопсте те старе аутомобиле?Уопсте не вјерујем да је нека освета него да му се због неисправности запалило и то није први пут да цитамо да возаци старих аута и њихова аута праве проблеме.Недавно је неки лудак у БН са неком крнтијом од Мерцедеса ударио у нови Пасат који је био паркиран док су га прали.Та стара аута нити имају осигурање нити се плаца регистрација нити возе код мајстора.

ОДГОВОРИТЕ