U centru Trebinja izgorio "golf 2"

U Trebinju je izgorjelo vozilo "golf 2", ali povrijeđenih nije bilo, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Trebinje.

Republika Srpska 30.11.2016 | 10:09
U centru Trebinja izgorio "golf 2"
Automobil, koji je noćas izgorio, bio je parkiran ispred zgrade u Ulici Republike Srpske.

Tokom uviđaja koga je obavila trebinjska policija izuzeti su određeni predmeti čijim će se vještačenjem utvrditi uzrok požara na automobilu.

Prema nezvaničnim saznanjima, vozilo je vlasništvo P. Runjevca.

Izvor: Srna

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Prirodni zakoni su neumoljivi

30.11.2016 11:04

Balkanska posla. Neko te je prevario. Neko ti je nesto oteo. Neko ti je nesto ukrao. Neko ti je silovao kcerku. Neko te je izmlatio. Neko ti je nekoga ubio. ITD...Organima drzave se nemas zasto obracati, neces biti obestecen. Oni su tu pro forme, da se kaze da postoji ta i ta drzava, i da imaju gdje biti udomljeni. Ti onda uzmes zakon u svoje ruke. I zapalis mu auto, ubijes i ti nekoh njegovog, platis nekeomke da i njega izmarisu, itd. Bice toga sve vise.

ODGOVORITE
Name

kk

30.11.2016 12:46

Zasto policija ne zabrani Golf 2 i uopste te stare automobile?Uopste ne vjerujem da je neka osveta nego da mu se zbog neispravnosti zapalilo i to nije prvi put da citamo da vozaci starih auta i njihova auta prave probleme.Nedavno je neki ludak u BN sa nekom krntijom od Mercedesa udario u novi Pasat koji je bio parkiran dok su ga prali.Ta stara auta niti imaju osiguranje niti se placa registracija niti voze kod majstora.

ODGOVORITE