Саша Мирковић тужио Ацу Лукаса за четири милиона

Некадашњи менаџер Аце Лукаса, Саша Мирковић, поднео је данас тужбу против више лица, укључујући и његовог некадашњег пријатеља и сарадника Александра Вукасновића то јест Аце Лукаса, због неовлашћеног објављивања материјала на Јутјубу.

Забава 30.11.2016 | 08:42
Саша Мирковић тужио Ацу Лукаса за четири милиона
Саша Мирковић је потврдио ову информацију и изјавио за портал Тањугинфо:

- Тужио сам Лукаса, КВЗ мусиц и Петра Борачева из Бугарске, који су ми покрали права и без моје сагласности емитовали и наплаћивали од Јутјуба новац за права која припадају мени. Другим речима покрали су ме и извршили кривично дело пиратерије, за шта ће тек добити кривичну пријаву. Уз тужбу код нашег правосуђа, ово друштво ће бити тужено и код међународних судова. Осим тога хоћу да нагласим да ћу тужити сваког ко ми покраде права.

На пример, Гранд продукцију и још неке ТВ станице код нас и у региону, као и све клубове и институције преко којих Лукас наступа и наплаћује своје услуге у кешу или преко жиро рачуна, а то мора да се утврди - изјавио је Мирковић.

Ово није прва тужба Мирковића против Аце Лукаса. Пре две године, подсетимо, Мирковић је добио Лукаса на суду због издавања меница без покрића.

Недавно се десио још један скандал, када је због свађе Мирковића и Лукаса отказан најављени Лукасов концерт у Арени. "Отказујем концерт зато што не мислим да је право време да се састанем са публиком у Арени. На пролеће ће бити и велика европска турнеја, па и концерт у Београду", рекао је Лукас када смо га тада позвали и питали зашто је отказао концерт.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар