Енглеска раскринкава педофилију у фудбалу!

Тема која "дрма" Острво...

Фудбал 01.12.2016 | 11:00
Енглеска раскринкава педофилију у фудбалу!
Афера разоткривања педофилије у енглеском фудбалу добро је протресла Енглеску.

Бивши британски фудбалски тренер Бери Бенел оптужен је у уторак за сексуално злостављање дечака млађих од 14 година.

Тужилаштво је навело да је од полиције округа Чешир добила досијее са исказима о сексуалном злостављању деце што је довело до тога да се Бенел терети за осам кривичних дела.

Бенел је оптужен за напад с намером да почини блуд, у пет тачака за блудне радње и у две тачке да је приморао дечаке да почине непристојни чин.

Бери Бенел, који је својевремено у неколико клубова (један од њих је Крув) радио као тренер омладинских екипа и осуђен у три одвојена случаја за злостављање малолетника, примљен је у болницу у петак.

Он је 1995, 1998. и 2015. године осуђен за злостављање. У последње две недеље неколицина бивших фудбалера дали су изјаве у полицији и јавно оптужили Бенела да их је злостављао.

Међу онима за које се сумња да су били његове жртве помиње се и покојни велшки репрезентативац и селектор Гери Спид, који је 2011. извршио самоубиство. Потврђено је да је он као дечак и спавао код Бенела, као и некадашњи играч Јунајтеда Алан Дејвис, који се такође убио.

Бенела је за педофилију прошле недеље отворено оптужио некадашњи фудбалер Енди Вудворд, који је био жртва некадашњег тренера као полазник академије Крув Александре. Потом је играо за Бури, Шефилд јунајтед, Халифакс, Скаунторп...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар