Сергеј Милинковић-Савић је - ''Нови Верон''!

Лацијали полудели за Сергејом који најављује гол Вучици у недељу!

Фудбал 02.12.2016 | 16:00
Сергеј Милинковић-Савић је - ''Нови Верон''!
Недељни тријумф на Сицилији био је лепа увертира Небескоплавих за Дерби дела Капитале, али и за Сергеја Милинковића Савића, који је голом (другим у сезони) трасирао тријумф Лација над Палермом (1:0). 

Сви у Лацију не крију да су одушевљени формом младог репрезентативца Србије, а поједини навијачи иду толико далеко да га већ сада пореде са легендарним Хуаном Себастијаном Вероном иако је СМС много снажнији од популарног Брухита. Сајт Ћитаћелесте, који прати дешавања у Лацију из минута у минут, анализирао је учинак Србина на утакмици са Палермом и упоредио га чак и са Јајом Туреом (Манчестер Сити) и Стивеном Н'Зонзијем(Севиља) по стилу фудбала.  
Али, зна и млади репрезентатвиац Србије да оно право тек следи у недељу, а то је окршај са Ромом у којем је сам себи задао амбициозан задатак - да матира Вучицу.

„Прошле године сам био љут јер сам изостао са обе утакмице против највећег ривала. Надам се да ћу овог пута играти и постићи гол у недељу. То би било за мене остварење сна“,обећао је Сергеј, а преноси сајт Ћитаћелесте. 

Прошле сезоне се није наиграо ни у финишу када је тим водио Симоне Инзаги. Летос се чак спекулисало и о понуди Наполија од 15.000.000 евра за Сергеја, али је млади везиста остао у Риму и сада је неизоставни део Лација.

„Није ме било у тиму јер сам се опорављао од повреде. Сада је све другачије. Тренер је пронашао начин да из мене извуче најбоље и најкорисније ствари за екипу што се види на терену. Мислим да сам му лепо узвратио на указаном поверењу“, закључио је СМС, нова звезда на плаво-белом небу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар