Sergej Milinković-Savić je - ''Novi Veron''!

Lacijali poludeli za Sergejom koji najavljuje gol Vučici u nedelju!

Fudbal 02.12.2016 | 16:00
Sergej Milinković-Savić je - ''Novi Veron''!
Nedeljni trijumf na Siciliji bio je lepa uvertira Nebeskoplavih za Derbi dela Kapitale, ali i za Sergeja Milinkovića Savića, koji je golom (drugim u sezoni) trasirao trijumf Lacija nad Palermom (1:0). 

Svi u Laciju ne kriju da su oduševljeni formom mladog reprezentativca Srbije, a pojedini navijači idu toliko daleko da ga već sada porede sa legendarnim Huanom Sebastijanom Veronom iako je SMS mnogo snažniji od popularnog Bruhita. Sajt Ćitaćeleste, koji prati dešavanja u Laciju iz minuta u minut, analizirao je učinak Srbina na utakmici sa Palermom i uporedio ga čak i sa Jajom Tureom (Mančester Siti) i Stivenom N'Zonzijem(Sevilja) po stilu fudbala.  
Ali, zna i mladi reprezentatviac Srbije da ono pravo tek sledi u nedelju, a to je okršaj sa Romom u kojem je sam sebi zadao ambiciozan zadatak - da matira Vučicu.

„Prošle godine sam bio ljut jer sam izostao sa obe utakmice protiv najvećeg rivala. Nadam se da ću ovog puta igrati i postići gol u nedelju. To bi bilo za mene ostvarenje sna“,obećao je Sergej, a prenosi sajt Ćitaćeleste. 

Prošle sezone se nije naigrao ni u finišu kada je tim vodio Simone Inzagi. Letos se čak spekulisalo i o ponudi Napolija od 15.000.000 evra za Sergeja, ali je mladi vezista ostao u Rimu i sada je neizostavni deo Lacija.

„Nije me bilo u timu jer sam se oporavljao od povrede. Sada je sve drugačije. Trener je pronašao način da iz mene izvuče najbolje i najkorisnije stvari za ekipu što se vidi na terenu. Mislim da sam mu lepo uzvratio na ukazanom poverenju“, zaključio je SMS, nova zvezda na plavo-belom nebu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar