"Салиховићу су отворена врата у Хофенхајму"!

Репрезентативац Босне и Херцеговине Сејад Салиховић могао би ове зиме да се врати у Хофенхајм, гдје је провео пуних девет година прије одласка у кинески Гуижу Рене.

Фудбал 02.12.2016 | 14:00
"Салиховићу су отворена врата у Хофенхајму"!
Иако је недавно продужио уговор са кинеским друголигашем, Салиховић нема спортских мотива да игра у Кини, пише лист "Билд" и додаје да члан "змајева" никад није крио приврженост Хофенхајму, те да у Синсхајму има и властити стан.

Тридесетдвогодишњи фудбалер из БиХ сада тражи нови изазов у каријери, пошто се физички одлично осјећа и здрав је као дрен.

"Салиховић често долази, недавно нас је посјетио у тренинг центру. Некад дође са породицом, а некад и сам да попијемо кафу. Често долази и на стадион", рекао је менаџер Хофенхајма Алекс Розе поменутом њемачком листу.

Према његовим ријечима, Салиховић не може у јануарском прелазном року да појача одбрану јер је клуб попуњен на дефанзивним позицијама.

"За Салиховића су овдје сва врата увијек отворена. Такође, и кад оконча играчку каријеру. Сада је његов повратак у тим мало вјероватан јер немам проблема у посљедњој линији. Али, могао бих да га ставим у напад", додао је спортски оперативац бундеслигаша.

Хофенхајм је иначе на шестом мјесту на табели са 22 освојена бода, осам мање од лидера Бундеслиге Лајпцига.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар