Погба: Као да смо проклети!

“Голови ће доћи”, обећава везиста Манчестер јунајтеда...

Фудбал 01.12.2016 | 14:00
Погба: Као да смо проклети!
Или је до тренера или до играча. Тешко да су више силе уплеле прсте у незадовољавајуће резултате Манчестер јунајтеда ове сезоне, мада баш њих криви најскупљи фудбалер данашњице Пол Погба.

“Почећемо да мислимо да нас је неко проклео”, појадао се француски везиста енглеским медијима после ремија са Вест Хемом.

У недељу је било само 1:1, што је четврти везани нерешен исход Црвених ђавола пред домаћом публиком.

“Није важно ко долази на Олд Трафорд, доминирали смо и против Арсенала и против Вест Хема, у једном тренутку мораће срећа и нас да погледа”, додаје повратник из Јувентуса. “И даље сам убеђен да смо добра екипе, јер стварамо доста прилика. Голови ће доћи. Верујем у овај тим. Још само да поведемо рачуна о ситним детаљима”.

На пример, о томе да се на исти начин мора играти у првом и 90. минуту. А управо је на почетку последње утакмице Јунајтед матиран у недељу вече, а у једном од завршних напада у минулој рунди против Арсенала.

“Против Вест Хема смо примили откачен гол, у прошлом колу нисмо обратили пажњу на ситнице и то нас је коштало губитка бодова. Биће на крају све потаман. У овом тренутку губимо бодове, међутим, почећемо и њих да скупљамо”, додао је Пол Погба, који због жутог картона неће бити у саставу Манчестер јунајтеда на мечу Лига купа, такође против Вест Хема, у среду.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар