Pogba: Kao da smo prokleti!

“Golovi će doći”, obećava vezista Mančester junajteda...

Fudbal 01.12.2016 | 14:00
Pogba: Kao da smo prokleti!
Ili je do trenera ili do igrača. Teško da su više sile uplele prste u nezadovoljavajuće rezultate Mančester junajteda ove sezone, mada baš njih krivi najskuplji fudbaler današnjice Pol Pogba.

“Počećemo da mislimo da nas je neko prokleo”, pojadao se francuski vezista engleskim medijima posle remija sa Vest Hemom.

U nedelju je bilo samo 1:1, što je četvrti vezani nerešen ishod Crvenih đavola pred domaćom publikom.

“Nije važno ko dolazi na Old Traford, dominirali smo i protiv Arsenala i protiv Vest Hema, u jednom trenutku moraće sreća i nas da pogleda”, dodaje povratnik iz Juventusa. “I dalje sam ubeđen da smo dobra ekipe, jer stvaramo dosta prilika. Golovi će doći. Verujem u ovaj tim. Još samo da povedemo računa o sitnim detaljima”.

Na primer, o tome da se na isti način mora igrati u prvom i 90. minutu. A upravo je na početku poslednje utakmice Junajted matiran u nedelju veče, a u jednom od završnih napada u minuloj rundi protiv Arsenala.

“Protiv Vest Hema smo primili otkačen gol, u prošlom kolu nismo obratili pažnju na sitnice i to nas je koštalo gubitka bodova. Biće na kraju sve potaman. U ovom trenutku gubimo bodove, međutim, počećemo i njih da skupljamo”, dodao je Pol Pogba, koji zbog žutog kartona neće biti u sastavu Mančester junajteda na meču Liga kupa, takođe protiv Vest Hema, u sredu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar