Видео - Иван Аџић о сину: Није још ништа направио!

Некадашњи првотимац и спортски директор Црвене звезде "спушта лопту" после победоносног гола сина Луке.

Фудбал 29.11.2016 | 14:00
Видео - Иван Аџић о сину: Није још ништа направио!
Осамнаестогодишњи Лука Аџић дебитовао је у првом тиму Црвене звезде голом за преокрет и победу над Металцем у Горњем Милановцу (1:2), захваљујући коме су црвено-бели задржали шест бодова предности у односу на Партизан и Војводину.

Ево шта је тим поводом рекао за "Спортски журнал" Аџићев отац, пре неколико година спортски директор Звезде, а током 90-их истакнути офанзивац.

"Полако, није још ништа направио. Тек је на почетку. Нормално је да се сви радујемо и ово је добро за његово самопоуздање, али сада су и очекивања већа. Нема разлога за журбу. Лука је зимус имао можда најтежу повреду у фудбалу, практично игра без припрема".

Аџић сениор својевремено је био саиграч актуелног Звездиног стратега Миодрага Божовића.

"Свака му част. Имао је петљу да убаци најмлађег када је губио 1:0. Имао је добар осећај и испало је идеално по Звезду".

Лука Аџић, такође за "Журнал", каже да му одговара очев критички настројен поглед на његову каријеру.

"Добро је да ме не хвали превише. Критика је у фудбалу увек добродошла. Слушам све што ми отац каже".

Упитан да наведе сличности и разлике на терену између њих двојице, млади фудбалер Звезде као заједничке карактеристике истиче енергију и победнички карактер.

"Супротност је да је он био изразити спринтер, а ја сам више техничар. Волим да проиграм саиграча када је у доброј позицији и ту се ништа неће променити".



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар