Video - Ivan Adžić o sinu: Nije još ništa napravio!

Nekadašnji prvotimac i sportski direktor Crvene zvezde "spušta loptu" posle pobedonosnog gola sina Luke.

Fudbal 29.11.2016 | 14:00
Video - Ivan Adžić o sinu: Nije još ništa napravio!
Osamnaestogodišnji Luka Adžić debitovao je u prvom timu Crvene zvezde golom za preokret i pobedu nad Metalcem u Gornjem Milanovcu (1:2), zahvaljujući kome su crveno-beli zadržali šest bodova prednosti u odnosu na Partizan i Vojvodinu.

Evo šta je tim povodom rekao za "Sportski žurnal" Adžićev otac, pre nekoliko godina sportski direktor Zvezde, a tokom 90-ih istaknuti ofanzivac.

"Polako, nije još ništa napravio. Tek je na početku. Normalno je da se svi radujemo i ovo je dobro za njegovo samopouzdanje, ali sada su i očekivanja veća. Nema razloga za žurbu. Luka je zimus imao možda najtežu povredu u fudbalu, praktično igra bez priprema".

Adžić senior svojevremeno je bio saigrač aktuelnog Zvezdinog stratega Miodraga Božovića.

"Svaka mu čast. Imao je petlju da ubaci najmlađeg kada je gubio 1:0. Imao je dobar osećaj i ispalo je idealno po Zvezdu".

Luka Adžić, takođe za "Žurnal", kaže da mu odgovara očev kritički nastrojen pogled na njegovu karijeru.

"Dobro je da me ne hvali previše. Kritika je u fudbalu uvek dobrodošla. Slušam sve što mi otac kaže".

Upitan da navede sličnosti i razlike na terenu između njih dvojice, mladi fudbaler Zvezde kao zajedničke karakteristike ističe energiju i pobednički karakter.

"Suprotnost je da je on bio izraziti sprinter, a ja sam više tehničar. Volim da proigram saigrača kada je u dobroj poziciji i tu se ništa neće promeniti".



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar