Џикић: Да покажемо да учимо на грешкама...

Тренер Партизана Александар Џикић подсетио је да се његов тим налази у најјачој групи ФИБА Лиге шампиона и да очекује још један тежак меч.

Кошарка 29.11.2016 | 09:45
Џикић: Да покажемо да учимо на грешкама...
Партизан у уторак дочекује Динамо Сасари у 7. колу. Црно-бели имају скор 3-3 на четвртом месту, а италијански тим има победу мање на ептој позицији.

"Група у којој играмо је најквалитетнија, нема лаких противника, нити тимова без традиције и искуства из других европских такмичења. Самим тим, нема места за подцењивање или размисљање о лакшим и тежим ривалима. Имамо шансу да покажемо да смо научили лекцију после једног кикса. Противник има врло атлетски талентовану спољну линију и искусан центарски пар Савановић - Лидека, изазов за сваког нашег играча", рекао је Џикић за клупски сајт.

Искусни плејмејкер Бранислав Ратковица додаје да италијански представник има велико искуство и да зна како се играју утакмице у Европи.

"Кошаркаши Сасарија су искусни и атлетски веома надарени. Против њих морамо да одиграмо максимално сконцентрисано и борбено од почетка до краја меча", закљуцио је Ратковица.

Утакмица измедју Партизана и Динамо Сасарија игра се вечерас од 20.30 сати у дворани Александар Николић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар