Видео: Ђиђи, сјећаш ли се оног априла од прије 12 година...?!

Шевантон, Конан, Божинов... Било је 3:4! На Деле Алпи дошао је Леће - то је било последњи пут да је неко Јувеу дао три комада за полувреме...

Фудбал 28.11.2016 | 22:00
Видео: Ђиђи, сјећаш ли се оног априла од прије 12 година...?!
Пробајте да се сетите када је последњи пут Јувентус примио три гола у првом полувремену? Тешко, не иде. Баш је давно било. Прошло је 12 година. 

Тог 25. априла у 31. колу Серије А на Деле Апли је дошао симпатични Леће. Јуве се већ био опростио од титуле (Милан је те сезоне био првак са 13 бодова више од Старе даме), а Делио Роси је у свом тиму имао суперталентоване младиће жељне доказивања и покзивања зуба великану. Ђиђи Буфон није имао свој дан (за разлику од од овог данашњег, где спасао и убедљивији пораз), примио је неке чудне голове и Јувентус је и поред раног вођства преко Давида Трезегеа изгубио ту утакмицу. Било је 4:3 за Леће. 

Чисто да се подсетимо...

Јувентус: Буфон, Бириндели, Легротаље (Мареска), Јулијано, Замброта, Апија, Тудор, Ди Вајо (Песото), Недвед, Миколи ( Дел Пјеро), Трезеге. 

Леће: Сицињано, Амбрузесе (Силвестри), Бово, Стовини, Тонето, Касети (Ђакомаци), Болањо, Ледезма, Франческини, Конан (Божинов), Шевантон.  



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар