Video: Điđi, sjećaš li se onog aprila od prije 12 godina...?!

Ševanton, Konan, Božinov... Bilo je 3:4! Na Dele Alpi došao je Leće - to je bilo poslednji put da je neko Juveu dao tri komada za poluvreme...

Fudbal 28.11.2016 | 22:00
Video: Điđi, sjećaš li se onog aprila od prije 12 godina...?!
Probajte da se setite kada je poslednji put Juventus primio tri gola u prvom poluvremenu? Teško, ne ide. Baš je davno bilo. Prošlo je 12 godina. 

Tog 25. aprila u 31. kolu Serije A na Dele Apli je došao simpatični Leće. Juve se već bio oprostio od titule (Milan je te sezone bio prvak sa 13 bodova više od Stare dame), a Delio Rosi je u svom timu imao supertalentovane mladiće željne dokazivanja i pokzivanja zuba velikanu. Điđi Bufon nije imao svoj dan (za razliku od od ovog današnjeg, gde spasao i ubedljiviji poraz), primio je neke čudne golove i Juventus je i pored ranog vođstva preko Davida Trezegea izgubio tu utakmicu. Bilo je 4:3 za Leće. 

Čisto da se podsetimo...

Juventus: Bufon, Birindeli, Legrotalje (Mareska), Julijano, Zambrota, Apija, Tudor, Di Vajo (Pesoto), Nedved, Mikoli ( Del Pjero), Trezege. 

Leće: Sicinjano, Ambruzese (Silvestri), Bovo, Stovini, Toneto, Kaseti (Đakomaci), Bolanjo, Ledezma, Frančeskini, Konan (Božinov), Ševanton.  



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar